Femeile din primării, sărbătorite în funcţie de buget

Angajatele primăriilor din Gorj vor fi sărbătorite de 8 Martie cu flori, mese în oraş sau doar un liber, în funcţie de buget. Dintre toţi primarii chestionaţi, primarul din Motru Dorin Hanu este cel care le oferă femeilor din instituţie doar o zi liberă.

 „Eu o să le dau liber ca să-şi petreacă ziua alături de iubiţii sau soţii lor pentru că femeile sunt ceva special în viaţa unui bărbat şi măcar astăzi trebuie să le recunoaştem meritele. Eu am cam 25 de femei în primărie şi din partea mea au primit încă de vineri câte o floare”, a declarat Constantin Bobaru, primarul oraşului Bumbeşti Jiu.

La Târgu-Cărbuneşti au încins hora

Angajatele primăriei Târgu Cărbuneşti au fost ceva mai nerăbdătoare şi au sărbătorit ziua de azi încă de joi cu o masă îmbelşugată şi o horă autentică. „Astăzi vor avea liber iar de sărbătorit ele au sărbătorit deja pe 4 martie cu o masă copioasă şi o horă ca pe la noi la Casa de Cultură, asta după program”, a mărturisit Ion Fugaru, viceprimarul oraşului Târgu Cărbuneşti.

Prime la Novaci

Privilegiate par însă să fie angajatele primăriei Novaci care vor avea parte de un tratament deosebit de ziua lor astfel încât acestea vor primi astăzi pe lângă o zi liberă şi flori şi masă la un restaurant din localitate dar şi o primă în valoare de 150 de lei. „Noi le organizăm femeilor de la primăria Novaci o masă festivă la un restaurant din oraş, o să le dăm câte o garoafă şi o mică atenţie, adică primă de 150 de lei. Avem cam 20 de femei în primărie care vor avea bineînţeles şi liber”, a declarat Pantelimon Todea, primarul oraşului Novaci.

La Motru au doar o zi liberă

La Ţicleni, doamnele vor primi câte un buchet de flori dar şi masă în oraş la care a fost invitat chiar şi primarul. Din păcate acesta nu le va putea onora cu prezenţa întrucât este plecat la Bucureşti. „Eu sunt plecat la Bucureşti dar le-am dat liber să meargă să petreacă. M-au invitat şi pe mine dar nu o să merg”, declarat Ion Ilie Ungureanu, primarul din Ţicleni.

Cele mai prost tratate par a fi angajatele primăriei Motru şi asta pentru că ele nu vor primi de ziua lor decât liber de la serviciu întrucât este an de criză şi primăria nu-şi permite mai mult de atât. „O să sărbătorească prin liber. Altceva nimic că este an de criză”, a declarat Dorin Hanu, primarul oraşului Motru.

Scutite de taxa de parcare

La Târgu Jiu, doamnele şi domnişoarele vor fi iertate dacă nu vor purta centura de siguranţă şi nu li se vor bloca roţile autoturismelor dacă vor parca neregulamentar De asemenea, şoferiţele nu vor mai plăti taxa de parcare în parcările cu plată amenajate de Primărie. Astăzi, toate femeile vor circula gratuit pe mijloacele de transport în comun al SC Transloc SA.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: