Gorjeanul Tudoran a prelungit contractul cu echipa lui Pustai

Gorjeanul George Tudoran a semnat prelungirea contractului cu Dunărea Călăraşi. Fostul pandur a ales să semneze cu echipa lui Cristi Pustai care îşi propune promovarea în Liga 1.

Dunărea Călărași își conturează lotul pentru noul sezon de Liga 2, ediția 2020-2021. După ce l-a pierdut pe mijlocașul Georgian Honciu (31 de ani), ajuns la Campionii FC Argeș, și a ajuns la un acord cu Bogdan Şandru (fundaș central, 30 de ani) şi Ionuţ Ţenea (fundaș dreapta, 21 de ani) privind reînnoirea contractelor, trupa condusă de Cristian Pustai și-a asigurat și serviciile gorjeanului George Tudoran. mijlocașul de 24 de ani care fusese transferat de la Pandurii la Rapid sezonul trecut.

George Tudoran a fost achiziționat de Dunărea în timpul sezonul ”înghețat”, după ce ultima dată a fost legitimat la Rapid, unde nu a jucat deloc. Mijlocașul originar din Târgu Jiu a evoluat sub comanda lui Cristian Pustai în 11 jocuri, în șapte dintre ele începând ca titular, perioadă în care nu a reușit să marcheze. Acesta a semnat un contract valabil pe următorul sezon. ”Suntem în discuții cu mai mulți jucători care vor să vină la echipa noastră. George este un profesionist, iar Ionuț este copilul nostru, crescut aici, la noi, la Călărași”, a declarat președintele Dunărea Călăraşi, Cristian Zanfir, pentru site-ul oficial al clubului.

Dunărea Călăraşi şi-a propus promovarea în Liga 1 la finalul următorului sezon de Liga 2.

Vizualizări: 482

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: