Fetele nu-l bagă-n seamă!

Se pare că prezenţa premierului Ungureanu la televiziunea lui Voiculescu  a produs furori. La început m-am mirat şi eu ce să caute premierul la această televiziune, dar pe măsură ce trecea timpul m-am convins că a făcut bine. A demonstrat, dacă mai era nevoie, că este cu nu ştiu câte clase deasupra televizioniştilor voiculeştieni.

Nici măcar Gâdea, cât e el de obişnuit să-i facă pe invitaţi sau interlocutori nesimţiţi, n-a avut curajul să sară calul, ci doar să-şi provoace o stare de nelinişte şi inconfort vizibilă şi jenantă. Mica dezvăluire făcută la televiziune, legată de obiceiul de a-l suna pe Ponta în legătură cu problemele de guvernare, şi-a atins scopul, pentru că preşedintele PSD a ieşit public şi a recunoscut. Ba mai mult, a anunţat că revine în parlament pentru discuţii pe probleme punctuale şi importante pentru ţară dacă va fi schimbată vechea lui problemă Roberta Anastase. Cum ar fi să-i spună lui cineva că nu vrea să discute cu PSD până Ponta nu-şi dă demisia din PSD! Boala lui Ponta pe Roberta Anastase şi Elena Udrea pare a fi supărarea unui puşti că fetele nu-l bagă în seamă. Şi se mai miră că i se spune ca este infantil! Condiţia asta cu schimbarea Robertei pusă lui Ungureanu este pur şi simplu absurdă pentru că, indiferent cât de bun ar fi premierul, nu e de competenţa lui să facă această dorită schimbare.

USL în totalitatea lui a dovedit lipsă de patriotism când a lăsat Parlamentul şi Guvernul României prizonierul UDMR. Rezultatele s-au văzut. Un talmeş-balmeş  în sistemul universitar care va fi lămurit doar de ARACIS, organism care  departajează universităţile bune de cele făcute la colţ de stradă. Şi ca lucrurile să fie şi mai încurcate s-a mai decis ca şi ţiganii să aibă un loc al lor, un liceu la care să înveţe doar ei. De unde s-a dorit o înlesnire pentru etnia romă Guvernul s-a trezit că ţiganii se simt discriminaţi şi vor să înveţe la şcolile româneşti.

Mai este puţin până la primele alegeri din anul acesta când apele se vor limpezi cât de cât. În toamnă, când scena politică se va redesena, sunt sigur că UDMR, care a produs atâtea valuri şi a recurs la şantaj pe faţă, nu-şi va mai găsi loc la guvernare nici măcar alături de PDL, căruia i-au ajuns până peste urechi mofturile şi pretenţiile de-a dreptul absurde ale unei etnii care a făcut pact şi cu dracu’ numai să-i fie bine. Deocamdată ne târâm aşa.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: