Fetiţă violată de concubinul mamei. Suspectul reţinut!

Poliţiştii au emis ordonanţă de reţinere pe numele unui bărbat, suspectat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră în vârstă de 14 ani. Suspectul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă.

În data de 14.12.2011, orele 23:30, poliţiştii Poliţiei oraşului Bumbeşti-Jiu au fost sesizaţi de către o localnică de 32 ani, cu privire la faptul fiica sa minoră, în vârstă de 14 ani, ar fi fost abuzată sexual chiar de către bărbatul cu care trăieşte în concubinaj.  Suspectul, C.G., de 44 ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj, a fost depistat şi condus la sediul Poliţiei oraşului Bumbeşti-Jiu. Conform cercetărilor efectuate până în prezent, poliţiştii au constatat că suspectul, profitând de naivitatea părţii vătămate în vârstă de 14 ani, a întreţinut cu aceasta act sexual.

Poliţiştii au emis pe numele suspectului ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.

Astăzi, 15 decembrie a.c., poliţiştii îl vor prezenta pe suspect cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspectului.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: