Filip (PP-DD): Vom colabora mult mai bine cu UNPR decât cu PSD

Robert Filip, preşedintele PP-DD Gorj, vede cu ochi buni fuziunea prin absorbţie a partidului său de către UNPR. Acesta crede că va fi o colaborare mult mai bună decât cea cu PSD. Filip a precizat că, până la perfectarea actelor, va rămâne copreşedinte alături de Gheorghe Cocină, şeful UNPR Gorj, urmând ca apoi să fie organizate alegeri pentru desemnarea unui preşedinte. Robert Filip se gândeşte deja la noi majorităţi în consiliile locale din judeţ.

Rep.: Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, a anunţat fuziunea prin absorbţie cu PP-DD. Ce părere aveţi?

R.F.: Această fuziune este un pas înainte pentru noi. Din punctul meu de vedere,  cred că în Gorj vom  colabora mult mai bine decât cu PSD. Cu PSD nu avem decât un protocol, de data aceasta vorbim de o fuziune. Cu toate acestea, până se vor linişti apele, va rămâne valabil protocolul cu PSD.

Rep.: Ce se va întâmpla la nivelul conducerii celor două partide?

R.F.: Până la perfectarea actelor, mai exact până după vacanţa judecătorilor, la nivelul judeţului vor fi doi copreşedinţi, eu şi domnul Cocină. După perfectarea actelor, se vor face alegeri statutare şi se va alege un singur preşedinte. Vom avea liste comune de candidaţi, se vor strânge rândurile şi vom colabora deschis, vom colabora mult mai bine decât PNL-PDL, partide preocupate de scandaluri interne.

Rep.: Vor apărea modificări la nivelul consiliilor locale?

R.F.: Urmează să facem o analiză la nivelul tuturor consiliilor locale şi dacă există variante să susţinem oamenii noştri, de la PPDD-UNPR, cu siguranţă, vom face alte majorităţi. În Consiliul Judeţean nu se va putea întâmpla nimic în acest sens.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: