Filip, atac la Vulpe şi Leuştean. Cum îi răspund primarii!

Dorin Filip, primarul din Rovinari, îşi atacă dur colegii din Partidul Naţional Liberal. Acesta a declarat pentru un post de radio local că primarii din Câlnic şi Novaci îşi doresc şefia PNL Gorj, însă aceasta este o pălărie prea mare pentru ei. Filip a mai spus despre cei doi primari că sunt slăbuţi din punct de vedere politic şi că cel mai probabil Dan Vâlceanu, copreşedintele PNL, îi vrea în fruntea PNL ca să-i poată controla. Primarul din Câlnic, Dumitru Vulpe, îi aminteşte lui Dorin Filip că are state mai vechi decât el în PNL şi spune că nu-şi doreşte şefia partidului.

Atac dur din partea primarului liberal din Rovinari, Dorin Filip, asupra colegilor săi din vechiul PNL. Filip a declarat ieri despre primarii Dumitru Vulpe şi Dumitru Leuştean că sunt oameni slabi din punct de vedere politic şi că şefia PNL Gorj este o pălărie prea mare pentru ei. ”În momentul când n-ai condus nici o sută de oameni în viaţa ta, ai ajuns undeva bineînţeles prin votul oamenilor, dar e o mare mică diferenţă să conduci o comunitate de 900 de oameni faţă de un judeţ, eu zic că e prea mare pălăria pentru o parte din colegii mei. Am văzut că se laudă cu procente, cu voturi, eu de exemplu, am mai multe voturi decât localităţile lor amândouă, şi Câlnicul şi Novaciul, şi nu am ridicat astfel de pretenţii. Dacă se cred aşa de puternici eu zic să candideze pentru o funcţie importantă cum ar fi cea de preşedinte de Consiliu Judeţean, să-i văd atunci pe colegii mei câte voturi iau”, a declarat primarul liberal Dorin Filip.

Acesta a mai spus despre demersurile întreprinse de cei doi primari de a-l demite din funcţie pe copreşedintele Dian Popescu că sunt josnice şi le recomandă să fie mai ponderaţi în a lua decizii. ”Ei au făcut parte din acel grup revoluţionar care a plecat la Bucureşti şi voiau capul lui Dian Popescu şi gurile rele vorbesc că îi împinge de la spate camaradul nostru Vâlceanu care nu ştiu ce interese are, poate i-ar trebui la conducerea partidului nişte oameni din ăştia mai slăbuţi pe care să-i controleze, asta cred eu”, a spus primarul Filip.

Vulpe: Sunt mai vechi în partid

Dacă primarul din Novaci, Dumitru Leuştean, nu a dorit să comenteze afirmaţiile liberalului Dorin Filip, primarul din Câlnic, Dumitru Vulpe a fost tranşant şi i-a amintit primarului Filip că nu este un membru atât de vechi în PNL, cât să-şi permită să facă asemenea declaraţii. ”Eu nu am nicio legătură cu Vâlceanu, ne cunoaştem de când s-au unificat cele două formaţiuni, e mai legat dânsul de PDL decât mine, îi amintesc că sunt mai vechi decât dumnealui în acest partid şi nu mi-am permis să vorbesc asemenea lucruri despre niciun coleg. Mai mult, eu nu am niciun gând să preiau conducerea partidului, au fost nişte propuneri din partea colegilor ca primarii cu rezultate mai bune să preia organizaţia în cazul în care Dian Popescu ar fi fost suspendat. Dar, noi nu am cerut suspendarea lui Dian Popescu ca să-i luăm noi locul, ci am spus că sunt probleme de comunicare şi că avem unele nemulţumiri legate de conducerea organizaţiei”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul din Câlnic.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: