Filip: Îmi voi da demisia de onoare din Consiliul Judeţean

Robert Filip, candidatul ALDE la primăria Rovinari, a anunțat că imediat ce va reveni din concediul de odihnă își va prezenta demisia de onoare din funcția de vicepreședinte la Consiliul Județean. Filip spune că nu va aștepta să-l excludă uneperiștii, pentru că oricum UNPR nu i-a întins nici măcar o mână de ajutor când a avut nevoie. Totodată, Filip spune că săptămâna aceasta își va prezenta echipa de lucru de la Rovinari. 

Rep.: Veţi demisiona de la Consiliul Judeţean?

R.F.: În primul rând nu cei de la UNPR mi-au dat mie voturile ca să ajung în Consiliul Judeţean şi nici nu m-au pus pe mine vicepreşedinte în Consiliul Judeţean. A fost o negociere pe care am purtat-o personal la Bucureşti, a fost o negociere politică în care UNPR nu are niciun amestec, pentru că UNPR nu a intrat nici măcar în Consiliul Judeţean. Momentan sunt în perioada de concediu, când o să revin o să mă duc să-mi dau demisia de onoare pentru că nu stau eu să mă dea afară cei de la UNPR care nu mi-au dat nici măcar o mână de ajutor ca să ajung acolo unde am ajuns.

 Rep.: Când reveniţi din concediu?

R.F.: La jumătatea lunii aprilie o să revin la birou și atunci o să-mi dau demisia de onoare pentru că nu cred că am stat vreodată pe vreo funcție ca să caut putere sau să negociez ceva în nume propriu, niciodată.

 Rep.: Fac parte din echipa dumneavoastră consilieri actuali ai PNL?

R.F.: Din echipa mea de lucru o să facă parte doar oameni capabili, aleși după ce au făcut în viața lor, nu după vorbe și aberații și o să vedeți niște surprize în această echipă. Programul nostru politic o să fie un program referitor la ceea ce vrem noi să facem, să oferim oamenilor niște garanții că putem să facem aceste lucruri pentru că oamenii sunt sătuli de scandaluri. Oamenii vor să vadă niște persoane care vor să facă ceva concret, nu aberații.

 Rep.: O să faceţi o lansare publică?

R.F.: O să facem o lansare chiar săptămâna aceasta la Rovinari, o să facem o lansare între oameni şi o să prezentăm proiectul pentru care ne zbatem de atâta timp. În această săptămână o să facem conferinţă aici la Rovinari şi o să prezentăm echipa de lucru care va lucra timp de patru ani la Rovinari.

Vizualizări: 776

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: