Moşoiu explică de ce a lipsit de la prezentarea candidaţilor PNL

Vasile Moşoiu, candidatul cu cazier propus de PNL pentru primăria Drăguţeşti, a lipsit sâmbătă de la lansarea candidaţilor care a avut loc la Târgu Jiu, în prezența copreședinților Vasile Blaga și Alina Gorghiu. Vasile Moșoiu spune că a fost plecat să sărbătorească ziua Femeii. Cel mai probabil, liberalii au vrut să evite să dea explicaţii cu privire la faptul că aplică selectiv criteriile de integritate.

Rep.: De ce nu ați fost prezentat oficial candidat la Drăguțești?

V.M: În lipsa unui candidat, mi se pare normal să nu poată să fie prezentat. Eu am fost plecat împreună cu soția, copiii, cumnatul meu, am făcut ziua Femeii la Băile Felix. Am avut un bilet luat înainte cu o lună și nu am putut să particip la așa zisa festivitate.

Rep.: S-a speculat că sunt probleme cu această candidatură?

V.M: Eu vreau să vă zic un singur lucru. Eu cred că nu este nicio problemă, au fost primari prezenți în sală care au fost omiși, primarul de la Turceni, primarul de la Roșia de Amaradia, au fost omiși și dacă presa vrea să facă deliciul știrilor cu Vasile Moșoiu e cu totul altceva. Vreau să vă transmit un singur lucru, și dacă ar fi să nu poată Vasile Moșoiu să candideze tot o să fac parte din Partidul Național Liberal și o să susțin o altă persoană, dar nu s-a pus problema de așa natură.

Rep.: Ce veți face dacă cei doi copreședinți se decid să nu vă accepte candidatura?

V.M: În condițiile în care am avut un bilet cumpărat cu o lună înainte, consider că politică putem face 364 de zile, dar ziua Femeii este o singură dată. Din moment ce am fost validat, cred că nu e nicio problemă, acum rămâne la latitudinea șefilor de partid, dar nu are importanță. Voi fi alături de PNL indiferent de consecințe, până la urmă dacă voi face politică bine, dacă nu voi face politică, iar bine.

Rep.: Sunteți pregătit pentru alegeri?

V.M: Sunt foarte pregătit, nu îmi este teamă, este un lucru foarte bun.

Vizualizări: 722

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: