Filip: Nimeni din partid nu poate să mă înlocuiască la Rovinari

Primarul Dorin Filip a declarat ieri într-un interviu la Radio Infinit că nu va candida la parlamentare, chiar dacă a fost inclus în sondaje, pe colegiul V. Acesta mai vrea un mandat la primăria Rovinari şi crede că oricum nu e cineva în afară de el în partid care ar putea câştiga această primărie.

Luaţi în calcul o candidatură la deputaţi?

În sondaje au fost trecuţi mai mulţi membri, să vedem fiecare cum stăm, dar voi fi alături de cetăţenii oraşului Rovinari şi nu-i voi trăda. Nu voi candida la deputăţie în acest mandat pentru am declarat public că voi mai candida pentru că mai am multe obiective de terminat în oraşul Rovinari şi poate că după mandatul acesta mă voi gândi dacă voi merge în parlament sau mă voi retrage din viaţa politică. Nu voi candida pentru că nu pot, adică oamenii mă vor vota pe mine în iunie şi apoi eu să plec la Bucureşti.

Dacă veţi ieşi pe primul loc în sondaj?

Eu ştiu… Mai aproape sunt de oamenii din oraş şi nu vreau să-i las acum la ananghie. Părerea mea este că nu avem acum în partid o persoană care să mă înlocuiască pe mine în oraşul Rovinari. 

Nu v-a ternat o candidatură CJ Gorj?

Nu am luat î n calcul CJ pentru că am considerat că la nivelul PDL sunt şi oameni care s-au poziţionat bine. Nu pot eu să candidez eu în faţa domnului Ruşeţ. Ar fi poziţionat mai bine ca mine pentru această funcţie.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: