Filip nu are motive să creadă în investiția chinezilor la Rovinari

Primarul din Rovinari, Dorin Filip, nu are încredere că investiția chinezilor la CE Oltenia va fi concretizată. Acesta se întreabă de ce nimeni nu a cerut nicio întâlnire cu autoritățile locale sau vreun document de la primărie. Chinezii promit de mai mulți ani construirea unui grup energetic, investiția fiind de un miliard de euro.

Filip a criticat și faptul că despre această investiție se discută de ani de zile. “Nu pot decât să fiu bucuros. Numai să fie realitate, pentru că atât de mulți de pe eșichierul politic s-au lăudat. Vă aduceți aminte de acum doi trei ani, de când fostul director Tiberu Trotea pleca prin China, își schimba costumele, dar hârtiile nu s-au schimbat niciodată. Cel puțin la primărie nu a apărut nimic oficial, să ceară un document. Eu știu că o investiție se face atunci când se ia legătura și cu primăria și se cere un certificat de urbanism, ceva”, a declarat Dorin Filip la Radio Infinit.

Primarul mai spune că nu crede că se va face ceva până nu vede un acord semnat cu chinezii. “E o mană cerească să înceapă această investiție, m-aș bucura, dar nu mai am încredere până nu văd hârtii luate de la mine de la primărie. Și la mine la primărie vin oameni și cer un loc de muncă și tot o dăm pe acești chinezi care vin să investească la noi, dar nu au mai apărut. Să dea Dumnezeu să nu fie o propagandă politică, faptul că sunt alegeri prezidențiale și să începem să mințim oamenii. N-a venit nimeni să ne solicite nici măcar la o întâlnire, să participăm la vreo întâlnire. Se întâlnesc ei între ei”, a mai declarat primarul din Rovinari.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: