Filip: Nu exclud o candidatură la Primăria Rovinari

Robert Filip, co-preşedintele UNPR Gorj, nu a luat încă o decizie referitoare la candidatura sa de anul viitor. Acesta nu exclude o candidatură pentru Primăria Rovinari, condusă de tatăl său până la decesul neaşteptat din 8 august 2015.

Filip spune că nu şi-a dorit niciodată să acceadă la vreo funcţie şi a reamintit că, în 2012, a refuzat să candideze din partea PP-DD pe Colegiul 5 în Parlament, când Niculina Mocioi şi-a câştigat mandatul. Cu toate acestea, nu exclude o eventuală candidatură la Primăria Rovinari. „Dacă era să alerg după funcţii, puteam obţine o funcţie frumoasă în anul 2012. Ştie toată lumea că locul de deputat de pe Colegiul V a fost locul meu, dar am refuzat după anumite discuţii. Am considerat că sunt încă tânăr, trebuie să am o experienţă, nu pot să mă duc în Parlament să dorm sau să râdă alţii de mine că nu iau cuvântul niciodată. Aş vrea să se facă un sondaj, pentru ca fiecare să se dezumfle. Eu, personal, încă nu ştiu ce voi face în anul 2016. Este posibil să mă retrag din viaţa politică pentru că este o discuţie de genul politica este o curvă, iar oamenii care o practică sunt de două ori mai curve, ori eu nu sunt nici una, nici alta. Nu exclud nici o candidatură pentru Primăria Rovinari, dacă voi considera că pot face ceva voi face, dacă nu, nu voi face nimic”, a declarat Filip.

„Podaru şi-a făcut treaba”

Robert Filip, co-preşedintele UNPR Gorj, consideră că administratorul public al oraşului Rovinari şi-a făcut bine treaba. Ba mai mult, spune că Podaru intenţiona să plece de la primărie încă de când trăia Dorin Filip. „Cu domnul Podaru am o relaţie de prietenie, dacă pot spune aşa, pentru că am văzut ce se întâmplă în viaţa asta, când nu mai eşti bine sau nu mai eşti deloc. Este o aberaţie că eu m-am dus la primărie să-l susţin pe Podaru. Podaru este om pregătit, un om cu capul pe umeri şi îşi ia deciziile singur, el plecase de la Primăria Rovinari. Şi când trăia tatăl meu era pe pragul de a pleca. Cred că nu se va mai întoarce la primărie. Fie că unora le convine sau nu, Podaru şi-a făcut treaba la Primăria Rovinari”, a declarat Filip.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: