Finanţele dezmint sechestrul anunţat de Prunariu la Pandurii

Preşedintele Clubului Sportiv Pandurii, Mihai Prunariu, a inventat sechestrul pus pe bunurile Pandurii. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Gorj dezminte informaţia anunţată de Prunariu. Şeful de la Pandurii a declarat în presă că Finanţele au terminat controlul la club şi că a fost găsit un prejudiciu de 2, 4 milioane de lei. Ieri, purtătorul de cuvânt de la Finanţe a declarat că acel control demarat la club încă nu a fost finalizat. Mihai Prunariu nu a putut fi contactat pentru a lămuri lucrurile.

Preşedintele CS Pandurii, Mihai Prunariu, anunţa în presă un nou dosar penal pentru Marin Condescu, fostul preşedinte al clubului, care s-ar face vinovat de o evaziune fiscală de 2,4 milioane de lei. Mai mult, el a spus că bunurile clubului au fost puse sub sechestru de către AJFP Gorj, după ce în urma unui control care a vizat perioada 2012-2013 finanţiştii au găsit un  prejudiciu la bugetul statului de câteva milioane de lei. „Cu penalităţi, cu majorări, în jur de 2,4 milioane de lei sunt datoriile către Finanţele Publice. Deja ne-au pus sechestru pe bunurile care se află în patrimoniul clubului. Pe maşini, pe autocar, pe mai multe, pentru a asigura valoarea. Probabil o să facem o solicitare de eşalonare a plăţilor pentru că suntem, până la urmă, bun-platnici.(...) Probabil ne vom constitui şi parte civilă împotriva conducerii pentru a recupera prejudiciul. Finanţele au constatat şi chestiuni de natură penală”, a declarat preşedintele clubului Mihai Prunariu, pentru TV Sud.

Reprezentanţii Administraţiei Judeţeane a Finanţelor Publice Gorj îl contrazic pe preşedintele Prunariu spunând că acea verificare la clubul de fotbal încă nu s-a încheiat. „Nu s-a finalizat controlul. Sunt speculaţii. Mai durează”, a precizat Gabriela Nălbitoru, purtătorul de cuvânt al AJFP Gorj.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: