Firmă de taxi din Motru, executată de Finanţe

Finanțele Publice Gorj nu îi iartă pe motrenii cu datorii. Mai nou în anunțurile postate pe site-ul acestei instituții sunt scoase la vânzare mașinile de spălat, combinele frigorifice și chiar mobila din sufragerie. Iar pentru că nu și-a plătit la timp debitele, administratorul unei firme de taxi din același oraș își va vedea mașinile valorificate în cadrul licitațiilor publice.

Direcţia Finanțelor Publice Gorj nu glumește cu cei care nu își plătesc la timp debitele. Nu sunt trecuți cu vederea nici cei care nu au datorii prea mari. În vizor sunt luați de această dată persoanele cu domiciliul fiscal în orașul Motru, ale căror mașini de spălat, combine frigorifice, colțare, fotolii sau vitrine de sufragerie sunt puse pe lista de vânzări.

Așadar, prețul unei mașini de spălat vase costă, în funcție de marcă, de la 400 lei la 600 lei, iar o combină frigorifică poate costa între  500 și 700 lei.  Dacă nu are mașină de spălat, o motreancă datoare la Finanțe trebuie să îți sacrifice mobila din bucătărie pentru a scăpa de penalități. Mobila de sufragerie cu cinci corpuri a fost estimată la o valoare de  800 lei, un colțar cu trei corpuri și un fotoliu costă tot 800 lei. În aceeași situație se află o altă persoană, pe ale cărei bunuri din sufragerie este pus sechestrul. Vitrina, canapeaua și fotoliile vor fi scoase la licitație pentru doar 350 lei. Pentru valorificarea acestor bunuri Finanțele Publice din Motru vor organiza licitații la sediu, în această jumătate de lună.

Firmă de taxi, executată

În ziua de 14 noiembrie se vor vinde prin licitație publică și mașinile unei firme de taxi din Motru, care a acumulat debite la Instituția Finanțelor Publice. SC Taxi Vic SRL este executat silit, iar autoturismele din dotare, respectiv o Dacia Logan din 2007 este vândut pentru 16.800 lei, iar o Dacia Logan din 2008 este evaluat la 12.080 lei. În aceeași zi vor fi vândute și bunurile firmei SC Resmecom SRL. Este scos la vânzare un cântar la prețul de 450 lei, mobilierul comercial de sticlă, alcătuit din 11 corpuri, ce ajunge la 1.000 lei, precum și mașina firmei fabricată în anul 2000, ce costă 4.000 lei.

ACTE

Ceiinteresați de cumpărareabunurilor trebuie  prezintepânălatermenuldevânzare  mai multe documente, printre care ofertedecumpărare, dovadaplățiitaxeideparticipare, reprezentând10%dinprețuldepornireallicitației, împuternicireapersoaneicareîlreprezintapeofertant. De asemenea pentrupersoanelejuridicedenaționalitateromână sunt cerute copiadepecertificatulunicdeînregistrareeliberatde Registrului Comerțului, iar pentrupersoanelejuridicestrăineactuldeînmatricularetradusînlimbaromână.

Vizualizări: 829

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: