Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Firma unui lider PSD repară acoperişul spitalului din Târgu Jiu

Peste 100.000 de euro a pus la bătaie Consiliul Judeţean Gorj pentru efectuarea de reparaţii curente la învelitoarea din tablă a spitalului din Târgu Jiu. Licitaţia a fost câştigată de firma Elimastro SRL, aparţinând social democratului Narcis Petre Remetea. Acesta este consilier local la Tismana, dar şi membru în Biroul Permanent Judeţean al PSD Mehedinţi, după cum rezultă din declaraţia de interese a acestuia.

Trei firme s-au înscris la licitaţia organizată de Consiliul Judeţean Gorj pentru lucrarea „Reparaţii curente la învelitoarea din tablă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, strada Tudor Vladimirescu”. Valoarea estimată a lucrării a fost de 589.605 lei, fără TVA. După licitaţie, valoarea a ajuns la 479.000 lei fără TVA, contractul fiind semnat pe 10 iulie 2015. (A.A.)

Vizualizări: 224

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: