Fiţi alături de Energia în EuroChallenge! Face toţi banii!

Echipa de baschet Energia este singura care a demonstrat că merită banii minerilor şi energeticienilor. Baschetbaliştii au pierdut la diferenţă de un punct, dar au şi câştigat un meci din EuroChallenge, iar miercuri, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor, au nevoie de încurajarea fanilor, într-o partidă cu vicecampioana Bulgariei.

Energia se pregăteşte pentru al treilea duel european, cu bulgarii de la Lukoil Academic Sofia. Antrenorul Antonis Constantinides s-a declarat mulţumit de pregătirea elevilor săi. “Suntem pregătiţi să câştigăm acest meci şi să facem un pas spre calificare. După partida pierdută în Ungaria, toată concentrarea noastră se îndreaptă către meciul cu Lukoil”, spune antrenorul, care avertizează că bulgarii vor lupta până în ultima secundă. Pentru Constantinides există şi un motiv de îngrijorare privind meciul de miercuri. Bulgarii l-au înregimentat pe ultima sută de metri pe croatul Bruno Sundov, jucător cu un palmares impresionant. “Un jucător cu experienţă, care poate înclina balanţa în favoarea echipei sale”, a comentat antrenorul Energiei despre noul jucător al echipei bulgare.

Dar nici gorjenii nu au stat degeaba. Energia a încheiat un contract cu americanul Frankie Sullivan, de 24 ani. “Sunt un jucător de profil fizic, care face şi munca de jos, în special apărarea şi cred că acestea sunt o parte din atuurile mele“, a declarat Sullivan la prima sa conferinţă de presă ca jucător al Energiei.

El a mai spus că: “Energia a fost cea mai bună oportunitate pentru mine în acest moment. Am auzit foarte multe şi despre domnul antrenor şi despre modul cum lucrează. Cred că voi progresa foarte mult aici. Dacă ai şansa să lucrezi cu un antrenor foarte bun, nu stai prea mult pe gânduri. Am şansa de a evolua pe lângă campionat şi în Cupa României, dar şi în EuroChallenge”.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: