Fiul lui Călin Cojocaru a debutat la ACS Viitorul Târgu Jiu

La meciurile amicale din week-end la ACS Viitorul Târgu Jiu au debutat o serie de jucători noi pe care antrenorul Călin Cojocaru dorește să îi transfere. În amicalul cu Corvinul Hunedoara s-a mizat pe trei jucători care au fost adversari pentru ACS Viitorul în prima parte a sezonului de Liga 2.

Noutățile care au debutat la ACS Viitorul Târgu Jiu în meciurile amicale cu Corvinul și Viitorul Șimian au fost Zimța, Udrea, Raicea, Sokovic, cât și fiul antrenorului Călin Cojocaru, Raul Cojocaru, cel care a jucat în ultimele sezoane la toate echipele antrenate de tatăl său. „Alături de Zimța, noutățile din lot au mai fost portarul Răzvan Udrea (Unirea Constanța) și fundașul Alexandru Raicea (CS Comunal Șelimbăr), dar și Raul Cojocaru, fost toamna trecută la Viitorul Dăești, alături de tatăl său, antrenorul Călin Cojocaru. Atacantul sârb Nemanja Sokovic, care a mai jucat în România la Ripensia Timișoara a ajuns și el la Târgu Jiu, după ce în prima parte a actualului sezon a evoluat în eșalonul secund din Cipru. Momentan, niciunul dintre nou-sosiți nu a semnat cu ACS Viitorul Târgu Jiu, club care a demarat procedura de insolvență”, a informat liga2.ro cu privire la noutățile din lotul echipei pregătite de Călin Cojocaru.

ACS Viitorul Târgu Jiu a remizat în ambele meciuri amicale disputate în week-end cu formații din Liga 2, scor 2-2 cu Corvinul Hunedoara și 3-3 cu Viitorul Șimian.

Vizualizări: 614

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: