Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Florin Cârciumaru: S-a văzut clar că emisiunea de la Realitatea TV a avut o tentă de ponegrire a primarului

Supărare mare la Târgu-Jiu după emisiunea, de ieri după-amiază, de la Realitatea TV.Jurnaliştii Mihai Tatulici şi Oana Dobre au realizat o ediţie dedicată operelor brâncuşiene de la Târgu-Jiu, acuzând autorităţile locale fie că nu le promovează suficient de mult, fie că nu s-au zbătut pentru obţinerea drepturilor de autor, fie că fântânile din centrul oraşului sunt un kitch.

Florin Cârciumaru spune că s-a văzut că emisiunea de la Realitatea TV a avut o tentă clară de ponegrire a primarului, în special, a autorităţilor locale, în general. Edilul  spune că nu va schimba culorile în care sunt vopsite fântânile arteziene din Parcul Central şi centrul municipiului, culori pentru care şi-a luat o muştruluială de la realizatorii Realitatea TV.

Mai multe pe www.radioinfinit.ro

Vizualizări: 77

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: