Universitatea Craiova a pierdut trei jucători pentru returul cu Laci

Umilită în derbyul cu FCSB, Universitatea Craiova a pierdut şi trei jucători pentru returul cu Laci, din Conference League. Alex Câmpanu, Andrei Ivan și Antoine Conte sunt accidentaţi şi nu pot evolua în meciul retur de la Craiova.

Pe lângă înfrângerea ruşinoasă cu FCSB, Universitatea Craiova a pierdut şi trei jucători pentru perioada următoare. Andrei Ivan a ieşit de pe teren după numai un sfert de oră din meciul de pe Arena Naţională, acuzând o accidentare, după ce a încercat să ţină în teren o minge în banda stângă.

Cel mai în formă jucător oltean din 2021, autorul golului decisiv din partida din prima etapă, cu FC Argeş, a suferit o ruptură musculară, la coapsa piciorului drept şi va fi indisponibil în jur de două săptămâni.

Un alt jucător care a ieşit de pe teren în prima repriză a duelului cu FCSB este Alex Câmpanu, care s-a accidentat la umăr şi nu va fi recuperat pentru meciurile oltenilor de săptămâna aceasta, respectiv returul cu Laci, din Conference League, şi jocul cu FC Botoşani, din Liga 1. Câmpanu este unul dintre cei mai criticaţi jucători de către fanii olteni, în condiţiile în care este preferat de antrenori lui Gustavo, cel care a arătat o formă bună atunci când a fost utilizat.

De asemenea, francezul Antoine Conte a cedat fizic pentru a treia oară în tot atâtea partide jucate pentru Universitatea Craiova, la el resimţindu-se perioada de o jumătate de an în care nu a mai jucat vreun meci oficial. Conte a avut o evoluţie în nota echipei în derby-ul cu FCSB, greşind decisiv la golul al doilea al gazdelor, înscris de Octavian Popescu.

Vizualizări: 465

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: