Pandurii anunţă plata datoriilor către jucători şi ANAF

Pandurii Târgu Jiu şi-a plătit jucătorii, antrenorii şi salariaţii care au lucrat  la club după intrarea în insolvenţă. Reprezentantul creditorilor clubului anunţă că din luna septembrie se vor începe plăţile către creditorii de la masa credală.

Pandurii Târgu Jiu a achitat cea mai mare parte a salariilor angajaţilor şi ale jucătorilor care au evoluat la echipă după ce s-a intrat în insolvenţă. Este vorba de perioada 2016 – 2021, urmând ca din luna septembrie să se facă şi plăţi către creditorii de la masa credală.

Președintele Adunării Creditorilor, fostul preşedinte al clubului,  Marin Condescu, a precizat că până acum, au fost achitate doar salarii și datorii către ANAF, urmând ca prima rată din tabelul de creanțe să fie achitată în luna septembrie. „Au fost achitate toate salariile jucătorilor care au evoluat la Pandurii Târgu Jiu după intrarea în insolvenţă, ale salariaţilor şi antrenorilor. Mai sunt doar mici reglări, pentru că, în cinci ani de zile, toţi cei care au crezut că acest club va intra în faliment nu şi-au făcut pe deplin datoria şi pot să mai existe o serie de probleme care nu s-au rezolvat în totalitate. Dar fiecare angajat sau jucător care a evoluat în perioada 2016 – 2021 la Pandurii îşi va rezolva situaţia, dacă s-a strecurat vreo greşeală. În această perioadă au fost achitate şi la ANAF datoriile curente pentru ceea ce s-a eliberat ca salarii de către clubul Pandurii”, a precizat Marin Condescu la Radio Infinit, explicând că, după o expertiză contabilă, se va trece la achitarea primei rate de la masa credală: „Vom continua în perioada următoare cu datoriile de la masa credală, după efectuarea unei expertize contabile pentru perioada 2015 – 2016, fiindcă gestiunea la acest club în 2016 nu a fost predată aşa cum prevede legea. Şi nici administratorul judiciar şi nici administratorul special şi nici directorul economic, pe care l-au numit înainte de intrarea în insolvenţă, nu şi-au însuşit  datele din contabilitate. Şi atunci era normală o expertiză. Se va continua, începând cu luna septembrie, plata primei rate de la tabelul de creanţe definitiv”. La masa credală a clubului Pandurii se află creditorii, salariaţi, jucători sau prestatori, care nu au încasat banii datoraţi de Pandurii înainte de luna octombrie a anului 2016, atunci când clubul a intrat în insolvenţă.

Vizualizări: 1,027

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: