Victorie la scor pentru adversarul celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu

Adversarul celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu din prima etapă a noului sezon va fi nou-promovata FC Brașov Steagul Renaște. Echipa care a cesionat  locul celor de la Corona Braşov a reuşit o victorie cu multe goluri în amicalul cu Sepsi OSK 2, însă după ce a fost condusă la pauză cu 2-1.

Echipa contra căreia va juca în prima etapă din Liga 2 formaţia locală ACS Viitorul, FC Brașov Steagul Renaște, s-a impus cu scorul de 5-3 în ultimul amical înainte de debutul în campionatul Ligii 2, ediția 2021-2022. Formaţia antrenată de Ilie Stan a câștigat, pe stadionul Tineretului, contra celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2, echipă din Liga 3. Radu Leonte, Vlad Mihalcea, Cordea, de două ori, și Răzvan Iorga au marcat pentru echipa brașoveană, iar pentru covăsneni au înscris Balazs Csiszer, Norbert Kocsis și Matyas Mathis. La pauză, Sepsi OSK a condus însă cu 2-1, FC Brașov SR reușind să întoarcă scorul în repriza secundă.

Şi ACS Viitorul ar fi jucat un amical în acest week-end dar nu a anunţat oficial nici cu cine a jucat, nici unde şi nici scorul acestuia. La capitolul imagine şi braşovenii se comportă la fel, noua echipă înființată la Brașov fiind zero la capitolul comunicare şi nu a oferit informaţii despre lot, asta deşi FRF obligă echipele din eşaloanele 2 şi 3 să aibă un site oficial actualizat şi un ofiţer de presă.

Liga2.ro a informat că FC Brașov Steagul Renaște, care a cesionat locul de Liga 2 de la Corona Brașov, a mai disputat amicale cu noul Farul Constanța (scor 0-2), Rapid (scor 1-2), CS Comunal Șelimbăr (scor 2-2), KSE Târgu Secuiesc (scor 4-0), Olimpic Zărnești (scor 1-0), Metaloglobus București (scor 1-0) și FC Hermannstadt (scor 1-0). În ceea ce priveşte meciurile amicale din această vară ale ACS Viitorul, liga2.ro nu le-a mai prezentat după ce clubul gorjean a retras acreditarea reporterului singurului site care prezintă informaţii din Liga 2.

Meciul de debut în Liga 2 pentru FC Braşov SR, este duminică, 1 august, de la ora 12:00, pe teren propriu, cu ACS Viitorul Târgu Jiu.

Vizualizări: 427

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: