Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Fosta şefă de la Protecţie Socială nu scapă de controlul judiciar

Teodora Ciobanu, fosta directoare a Direcției de Protecție Socială din cadrul Primăriei Târgu Jiu, rămâne pe mai departe sub control judiciar, după ce a fost arestată preventiv sau în arest la domiciliu începând cu luna mai, când a fost reținută în dosarul de corupție pe care îl are pe rolul Tribunalului Gorj.

Magistrații au decis ieri nu doar prelungirea controlului judiciar, ci și citarea primilor martori care vor fi audiați în acest dosar penal, lucru care se va întâmpla luna viitoare, chiar înaintea sărbătorilor de iarnă.

Teodora Ciobanu a fost trimisă în judecată de procurorii DNA Craiova, fiind acuzată că a cerut și primit bani pentru a face angajări sau promovări în rândul subordonaților săi, suma totală menționată în rechizitoriu fiind de circa 4000 de euro. Magistrații i-au interzis acesteia încă din vară, când  a fost revocată măsură arestului la domiciliu și înlocuită cu cea a controlului judiciar să ia legătura cu foștii subordonați, care sunt acum și martori în dosar, lista celor care vor trebui să răspundă la întrebările judecătorilor fiind destul de lungă.

„Să nu se apropie de martorii Taşcău Nicolae, Taşcău Elena, Măruţă Mihaela, Manasia Alina Rodica, Manasia Dorinel, Bojincă Constantin Cosmin, Bojincă Laura, Taşcău Maria-Janina, Jugravu Nicoleta-Simona, Gridan Ioana, Ridichie Adina-Ramona, Calotă Camelia-Elena, Băltăreţu Diana-Cornelia, Ruszkovan Carmen, Piluţă Nela-Graţiela, Bălţoi Luminiţa, Viezure Dumitru, Jianu Laura, Geamănu Gabriela, Gogan Gabriel, Hoadrea Floarea, Jianu Laura, Şişiroi Lina-Elena, Angheloiu Maria, Mareşi Emilia,Toader Diana –Alice-Alina, Creţan Minodora-Maria, Calotă Anca-Mihaela,Tomoială Rodica, Popescu Adriana, Grecu Maria - Camelia, Păunescu Loredana-Claudia, şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect, pe nicio cale”, a stabilit instanța, aceasta fiind una dintre interdicțiile pe care le are de respectat fosta șefă a Direcției de Protecție Socială pe perioada cât se află sub control judiciar.

Vizualizări: 231

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: