Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Hoţi de lemne, prinşi de jandarmi

Un echipaj de jandarmi din cadrul Grupei Supraveghere şi Ordine Publică Târgu Cărbuneşti, pe timpul executării unei acţiuni de prevenire şi combatere a delictelor silvice, a depistat în zona împădurită a comunei Jupâneşti, sat Boia, două persoane domiciliate în comuna Jupâneşti şi o persoană din oraşul Târgu Cărbuneşti, judeţul Gorj, care au tăiat şi sustras material lemnos fără documente legale. „În urma activităţilor specifice desfăşurate de către jandarmi a fost identificat locul de unde a fost tăiat şi sustras materialul lemnos iar lucrătorul silvic din Ocolul Silvic Tg-Cărbuneşti, a procedat la cubarea acestuia, rezultând un volum total de 11,35 mc material lemnos de esenţa gorun şi cer în valoare de 3019,19 lei”, se arată într-un comunicat al IJJ Gorj.

Marţi, 10 noiembrie, în jurul orelor 10.45, un alt echipaj de jandarmi din cadrul Grupei Supraveghere şi Ordine Publică Târgu Cărbuneşti, a depistat pe numiţii R.M.M., S.M. şi C.D., toţi din oraşul Târgu Cărbuneşti, judeţul Gorj, care au tăiat şi sustras material lemnos fără documente legale, din pădurea situată pe raza comunei Scoarţa. În urma măsurătorilor efectuate, a rezultat un volum de 10,296 mc material lemnos de esenţa stejar, în valoare de 7336,78 lei. (A.A.)

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: