Foştii juniori de la Pandurii înscriu pentru ACS Viitorul

ACS Viitorul Târgu Jiu a reuşit să obţină o victorie la scor în meciul cu Sportul Snagov, penultima clasată din Liga 2, după ce gazdele au deschis scorul din penalti. În acest meci trei dintre golurile echipei lui Cristian Lupuţ au fost marcate de doi foşti juniori de la Pandurii Târgu Jiu, Dragu şi Cioiu, ambii transferaţi de oaspeţi încă din perioada junioratului.

ACS Viitorul Târgu Jiu a reușit în  sfârșit o victorie după cinci etape, învingând la scor una dintre ultimele clasate, Sportul Snagov, formație care nu a avut nici un antrenor pe bancă pentru că echipa tehnică a lui Laurenţiu Tudor a părăsit clubul.

Contrar așteptărilor, ACS Viitorul fiind echipa favorită la acest meci, gazdele au deschis scorul, după ce Roşu a fost faultat în careu de către Oros şi arbitrul a dictat penalty pentru Snagov. Din minutul 6 scorul a devenit 1-0, Adrian Stoica transformând fără probleme penalti-ul cu un şut în dreapta portarului.

Bucuria gazdelor a fost de scurtă durată pentru că, din minutul 8, scorul a devenit 1-1,  după ce fostul junior de la Pandurii Târgu Jiu, Andrei Dragu, a pătruns în careu pe partea dreaptă şi a trimis în poartă, din 6 metri, cu latul. Scorul a fost egal până la pauză şi meciul părea a fi echilibrat, gazdele având chiar mai multe ocazii la poarta lui Anca-Trip.  

În minutul 50 Mirică l-a faultat pe Buia în careu şi arbitrul a acordat din nou penalty, iar Darius Buia a transformat lovitura de la 11 metri şi ACS Viitorul a preluat conducerea. După doar două minute scorul a fost majorat la 1-3 de un alt fost junior de la Pandurii, Marius Ciociu, care a primit balonul pe partea dreaptă, a pătruns în careu şi l-a învins pe Stanciu cu un şut cu stângul, din 12 metri.

După alte zece minute, elevii lui Cristian Lupuţ au majorat din nou scorul prin acelaşi Darius Buia, care a pătruns pe stânga şi a şutat de la 9 metri. Şi gazdele de la Snagov au mai avut câteva ocazii şi chiar au reuşit să mai înscrie, în minutul 64, când scorul a devenit 2-4, tot în urma unui penalti. Roşu a fost faultat în careu şi arbitrul a acordat încă un penalty, al treilea în acest meci, Adrian Stoica transformând fără emoţii.

ACS Viitorul a stabilit scorul final, 2-5,  în minutul 85, prin Andrei Dragu care a înscris din nou cu un şut din 8 metri. 

În total, cei doi foşti juniori de la Pandurii care au fost cedaţi gratuit de către gorjeni, au marcat de trei ori în acest meci.

Sportul Snagov – ACS Viitorul Târgu Jiu 2-5

Stadion: Voinţa (Ghermăneşti - Ilfov);

Sportul Snagov: Oct. Stanciu - Poştoarcă, Ghidurea, Mocioacă, Cos. Novac - Mirică, Fl. Lungu, G. Apostol, Iul. Roşu - Ad. Stoica (cpt.), Safsaf

Rezerve: Nic. Anghel - Nechita, Cubleşan, Dorobanţu, Narcis Ioniţă, Răileanu, Al. Rusu. Antrenor: Răzvan Ciodar

ACS Viitorul : Anca-Trip - Dunca, Al. Băican, Oros (cpt.), Andr. Dragu - Cioiu, Negrean, Prejmerean, Gîrbiţă - Buia, Vas. Pop

Rezerve: M. Petrişor - Misăraş, Vl. Rusu, Ciul, Parnău, Chelariu, Zabotowski.Antrenor: Cristian Lupuţ.

Arbitru: Vlad Baban (Iaşi); Asistenţi: Alexandra Theodora Petrea (Bacău) şi Roxana Ivanov (Bucureşti); Rezervă: Cristina Mariana Trandafir (Bucureşti); Observatori: Silviu Veronel Ioan (Galaţi) şi Lucian Cârjă (Constanţa).

Vizualizări: 791

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: