Fostul ministru al Sănătăţii joacă baschet sâmbătă la Târgu Jiu

Baschetbaliştii care au scris istorie în anii 1970-1980 se vor reuni sâmbătă la Târgu Jiu. Printre aceştia se va număra şi Mircea Beuran, fost ministru al Sănătăţii, la ora actuală şef al Clinicii de Chirurgie la Spitalul Floreasca, acesta jucând în trecut pentru echipa de baschet a Gorjului. Foştii sportivi vor evolua în jocuri demonstrative, după care îşi vor depăna amintiri la un restaurant din Târgu Jiu.

Asociatia Judeţeană de Baschet Gorj, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Gorj, organizează sâmbătă 4 iulie 2015, o întâlnire a primelor generatii de baschetbalişti care au evoluat în judeţul Gorj. Este o întâlnire de suflet şi de aducere aminte a momentelor frumoase petrecute ca sportivi –baschetbalişti. Programul acestei întâlniri constă în desfăşurarea unui mini-turneu între echipele participante. Meciurile de baschet dintre foştii sportivi-baschetbalişti campioni vor avea loc la ora 18, la terenurile de baschet din Stadionul Municipal Târgu Jiu.

Asociaţia Judeţeană de Baschet Gorj va oferi tuturor participanţilor la această întâlnire diplome, tricouri şi medalii. „În acest an organizăm a doua ediţie a întâlnirilor generaţiilor de baschetbalişti şi ne dorim, alături de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, să permanentizăm în fiecare an asemenea evenimente de întâlniri ale fostelor generaţii de baschetbalişti. Ne gândim să organizăm în viitor o echipă de baschet de old boys, pe care să o înscriem în Campionatul Naţional de Old-Boys pentru că de-a lungul timpului judeţul Gorj a dat o serie întreagă de baschetbalişti talentaţi, cât şi un model pentru viitoarele generaţii de baschetbalişti din judetul nostru”, a declarat Marius Vlaicu, şeful Asociaţiei Judeţene de Baschet Gorj.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: