Fostul pandur Eric a fost la un pas de transferul la Fiorentina

Fostul jucător de la Pandurii Târgu Jiu, Eric de Oliveira,a fost la un pas de un transfer la Fiorentina, după meciul în care le-a marcat un gol de senzaţie italienilor, în grupele Europa League. Fost preşedinte la Pandurii atunci când echipa juca în grupele Europa League, Marin Condescu, a dezvăluit recent faptul că formaţia din Serie A  s-a interesat de fostul pandur.

Un club cu o tradiţie uriaşă în fotbalul din Serie A, a fost fermecat de brazilianul cu glezna fină care în 2013 evolua la Pandurii. Eric de Oliveira putea juca atunci pentru Fiorentina dacă ar fi  tratat fotbalul de o altă manieră. Dezvăluirea a fost făcută duminică de Marin Condescu, fost preşedinte la Pandurii, pentru Pro Sport. Acesta a spus că toscanii puseseră ochii pe brazilian după ce acesta le-a marcat un supergol din foarfecă într-un meci Pandurii – Fiorentina, scor  1-2, din grupele sezonului 2013-2014 ale Europa League.

GOLUL DE SENZAŢIE MARCAT DE ERIC ÎN  POARTA FIORENTINEI POATE FI URMĂRIT AICI.


Marin Condescu a dezvăluit că Eric putea ajunge la Fiorentina după acea reuşită contra italienilor, care l-au urmărit după aceea la mai multe meciuri: ”Din păcate, Eric nu şi-a pus niciodată în folosul fotbalului tot talentul pe care l-a avut. El a tratat fotbalul mai mult ca pe o distracţie. În unele cazuri nu a fost deloc serios. Fiorentina chiar pusese ochii pe el, după acel eurogol pe care l-a marcat împotriva italienilor”. Totuşi, mutarea nu s-a mai realizat, pentru că Pandurii l-au vândut la începutul anului 2014 pe Eric la arabii de la Al Ahli, pentru 1,2 milioane de euro.

În 2013, Pandurii uimea lumea fotbalului european şi reuşea o calificare în grupele Europa League, unde a jucat contra Fiorentinei, a lui Dnepr şi a celor de la Pacos de Ferreira.
În prezent Eric a semnat cu FC Voluntari, după ce a fost lăsat să plece liber de Viitorul. Cota de piaţă a lui Eric în acest moment este de 500.000 de euro, potrivit specialiştilor de la site-ul transfermarkt.com.

Galerie foto


Vizualizări: 447

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: