Fotbalişti jefuiţi în timpul antrenamentului

La data de 01.11.2013, orele 13:55, Poliţia Municipiului Tg.Jiu a fost sesizată direct de către M.C., 18 ani, din comuna Negomir, elev în cadrul liceu din Tg.Jiu, despre faptul că în ziua respectivă, în intervalul orar 10:30-12:30, în timp ce se afla la antrenament în incinta Stadionului Municipal Tg.Jiu, persoane necunoscute le-au sustras lui şi altor cinci colegi cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, telefoanele mobile pe care le-au lăsat într-un vestiar neasigurat şi nesupravegheat.

În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat suspectul infracţiunii de furt, respectiv S.G.M., de 20 ani, din comuna Bengeşti-Ciocadia.. Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că acesta a pătruns în vestiarul Centrului de Copii şi Juniori de unde a sustras mai multe telefoane mobile şi suma de 20 lei şi ulterior într-un alt vestiar din incinta Stadionului municipal „Tudor Vladimirescu”, de unde a sustras mai multe articole de vestimentaţie.

Bunurile sustrase, estimate la valoarea de peste 4.000 lei, au fost recuperate, fiind  ulterior restituite părţilor vătămate.

Urmare a probatoriului administrat faţă de suspect s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru o perioada de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Gorj.

Sâmbătă, 2 noiembrie a.c., tânărul de 20 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.Jiu cu propunere de arestare preventivă.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: