Fotbaliştii au dat bilete în şcoli şi în târgul auto Succes

Jucătorii de la Pandurii au avut acţiuni în şcoli, dar şi în târgul auto Succes din Târgu Jiu. Ieri, jucătorii au împărţit în târg bilete la meciul cu Oţelul Galaţi, disputat azi pe Stadionul Municipal.

Echipa de fotbal s-a deplasat în mai multe licee din judeţ, adresând liceenilor invitaţia de a fi prezenţi în tribune la meciul cu Oţelul. Conducerea clubului Pandurii a transmis către Inspectoratul Şcolar Gorj 800 de invitaţii care vor fi distribuite liceenilor din Târgu Jiu. Mai mult, ieri, aceştia au ajuns cu autocarul în târgul auto deţinut de sponsorul echipei, firma Succes. Potrivit unui comunicat de presă al CS Pandurii: „Pe baza parteneriatului dintre compania Succes, sponsor al echipei Pandurii Târgu Jiu în sezonul 2014-2015, şi clubul Pandurii, fotbaliştii echipei noastre au fost invitaţi în renumitul târg auto, cel mai mare de acest gen din zona Olteniei, pentru a discuta cu suporterii şi pentru a-i invita să le fie alături la meciul cu Oţelul Galaţi“. Pentru deplasarea în Târgul Auto aflat în zona Artego a fost folosit un autocar al companiei Succes, cu acesta deplasându-se întregul lot, inclusiv antrenorul Petre Grigoraş. Echipa a fost însoţită la această acţiune publică şi de preşedintele Consiliului de Administraţie, Mihai Prunariu.

Pandurii încearcă să mai şi vândă bilete

Pandurii nu dă bilete doar gratis, ci şi cu bani. Clubul Pandurii Târgu Jiu anunţă că biletele pentru meciul cu Oţelul Galaţi, programat astăzi după-amiază, cu începere de la ora 18:30, au fost puse în vânzare azi-dimineaţă la casa de bilete din incinta stadionului Municipal. Preţurile biletelor pentru acest meci vor fi următoarele: 5 lei la peluze; 15 lei la Tribunele I şi II; 20 de lei la Tribuna Zero; 30 de lei la Sectorul VIP. Casa de bilete va fi deschisă luni de la ora 09:00 până la ora începerii partidei din etapa a IX-a.

FOTO

Acum câteva zile, jucătorii de la Pandurii au participat la o şedinţă foto inedită. Un fotograf al cunoscutei firme de stickere Panini a venit la Târgu Jiu pentru a-i fotografia pe Nistor, Răduţ şi ceilalţi panduri. Şedinţa foto a avut loc în baza unui parteneriat între Liga Profesionistă de Fotbal şi firma Panini, iar aceasta din urmă va scoate pe piaţă un album cu echipele din Liga 1.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: