Fotbaliștii și președintele clubului, morți în urma prabușirii avionului

O tragedie aviatică petrecută duminică a îndoliat din nou fotbalul din Brazilia. Avionul cu care se deplasau mai mulți fotbaliști ai echipei Palmas Futbol și președintele clubului s-a prăbușit din cauze necunocuscute chiar la capătul pistei de decolare.

Patru jucători de la clubul brazilian Palmas Futbol y Regatas au murit în urma unui accident aviatic petrecut duminică. Avionul în care se aflau membrii echipei Palmas Futbol, printre care și președintele clubului, s-a prăbușit imediat după decolarea de pe aeroportul din Porto Nacional, a informat Pro Sport.

În avionul care ducea membrii echipei Palmas Futbol la un meci de cupă cu Goiania se mai afla doar pilotul aeronavei. Din păcate, în urma accidentului aviatic nu a existat niciun supraviețuitor. Avionul privat care a fost închiriat pentru o cursă de tip charter s-a prăbușit din motive rămase momentan necunoscute la scurt timp după decolarea de pe aeroportul din Porto Nacional, o municipalitate care aparține statului amazonian Tocantins. Într-un mesaj postat de către cei de la clubul Palmas, care transmit regretele lor profunde, se precizează că nu există supraviețuitori printre cei 6 ocupanți ai aeronavei. Avionul a fost distrus complet la impactul cu solul și a explodat într-o zonă împădurită numită Luzimangues, la doar câțiva metri de capătul pistei Aeroclub Asociacion Tocantinense de Aviacion, din Porto Nacional.

Conform comunicatului celor de la Palmas în afară de președintele grupării Lucas Meira au pierit în tragicul accident și jucătorii Lucas Praxedes, Guilherme Noe, Ranule și Marcos Molinari.

Ultimul accident de acest gen din Brazilia, în care a fost implicată o echipă de fotbal, a avut loc în noiembrie 2016, când aproape toţi fotbaliştii echipei braziliene Chapecoense au murit într-un tragic accident. Avionul cu care călătoreau s-a prăbuşit în Columbia, în apropiere de Medellin. Atunci cu supravieţuit doar trei jucători, dintre care unul a încetat apoi din viaţă la spital. În total, alături de fotbalişti şi de staff, în avion se aflau 77 de persoane și, în mod miraculos, şase pasageri au rămas în viaţă în urma prăbuşirii.

Galerie foto


Vizualizări: 31,201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: