Veste bună pentru suporteri, s-a reluat un campionat de fotbal

În această criză în care fotbalul este oprit, suporterii de fotbal urmăresc la tv doar meciurile  din campionatele în care încă se mai joacă. Doar în cinci ligi se joacă în acest moment, una fiind reluată recent, cea din Taiwan.

Prima ligă din Taiwan s-a reluat, duminică, după o pauză cauzată de pandemia de coronavirus. În întreaga lume se dispută doar cinci campionate interne, a informat cotidianul  L’Equipe.

Taiwan, ţară în care s-au înregistrat 388 de cazuri de coronavirus şi şase decese, se află acum pe lista mică a naţiunilor care permit desfăşurarea campionatelor lor, alături de Burundi, Nicaragua, Tadjikistan şi Belarus. Taiwanezii au avut programate duminică patru meciuri în campionatul masculin iar campionatul feminin s-a reluat şi acesta de sâmbătă.

Toate campionatele de fotbal din Europa au fost întrerupte din cauza pandemiei de coronavirus, cu o singură excepție: Belarus. Acolo, meciurile continuă să se desfășoare în mod normal, ca și când n-ar existat vreo situație de urgență în întreaga lume.

După ce imaginile cu miile de fani din Belarus, aflați pe stadioane, au circulat în întreaga lume, mulți dintre ei și-au dat seama situația gravă în care se află. Drept urmare, suporterii mai multor echipe au anunțat că nu vor mai merge la meciuri până când nu se va încheia pandemia.

Vizualizări: 760

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: