Ce condiţie pune Craiova pentru reluarea Ligii 1

Universitatea Craiova nu este de acord cu reluarea Ligii 1 în condiţiile date publicităţii de către FRF. Fiind echipa care aduce cei mai mulţi suporteri pe stadion, Universitatea cere federalilor ca meciurile să se dispute totuşi cu spectatori care să poarte mască şi mănuşi.

Universitatea Craiova este primul club din România care a reluat pregătirile după ce a aflat care sunt scenariile pentru continuarea Ligii 1. Preşedintele grupării din Bănie, Sorin Cârţu, are o singură condiţie pentru ca meciurile să se dispute, să se joace cu spectatori care să poarte mască şi manuşi.

"Fără spectatori nu are sens, sunt de acord cu Gică Hagi, mai bine îi obligi şi pe spectatori să fie cu mască şi cu mănuşi. Dacă ai stadion de 30 mii de locuri să îţi dea voie să intre 10 mii, să stea la distanţă unii de alţii. Pentru că nu prea sunt disciplinaţi ca în Germania, dar fără spectatori e urât”,  a spus Cârţu, la emisiunea Fotbal Club, făcând şi o glumă pe seama celor de la Astra care în loc de peluză au pus un banner uriaş cu o tribună cu spectatori: „Mai bine luăm nişte imagini ca la Astra cu spectatori pozaţi şi le punem în tribune ca să creăm atmofera de la un meci de fotbal".

Oficialii FRF discută acum despre scenariul reluării campionatului Ligii 1, din luna iunie, dar fără spectatori. Având în vedere că s-a prelungit starea de urgenţă din România, şi că nu se ştie exact ce va urmă după ridicarea acesteia, mai rămâne de studiat doar posibilitatea îngheţării campionatelor.

Vizualizări: 909

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: