Fugaru ar putea trece la PDL Gorj

Ion Fugaru, fostul viceprimar din Târgu Cărbuneşti, ar putea ajunge în PDL Gorj. Subiectul a fost pus în discuţie în şedinţa CODA a partidului de la sfârşitul săptămânii trecute. Fugaru este curtat şi de alte partide politice şi spune că deocamdată nu a luat o decizie.

Pedeliştii iau în calcul intrarea lui Fugaru în rândurile lor, însă fostul viceprimar este confuz. „Nu am avut nicio discuţie cu cineva din conducerea partidului, dar PDL nu este singurul partid care s-a gândit la această propunere. Am avut discuţii şi cu reprezentanţii altor partide dar încă nu am luat nicio decizie pentru că nu m-am hotărât ce fac în viitoarea mea carieră politică. Vreau să fac politică pentru oameni şi special mă refer la situaţia economică dramatică în care se află Târgu Cărbuneşti şi cred că pot găsi oameni cu care pot discuta aducerea de investitori serioşi care să contribuie la dezvoltarea oraşului”, susţine Ion Fugaru.

Purtătorul de cuvânt al PDL Gorj, Ion Stoica, a confirmat discuţiile privitoare la Fugaru.

 „A fost doar o discuţie. Unul dintre membrii CODA a spus că domul Fugaru ar vrea să vină la PD-L, dar nu am discutat pe caz concret, deoarece nu există încă o cerere în acest sens din partea acestuia”, susţine Stoica.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: