Fugaru aşteaptă „oferte“ de la PDL şi PSD

Ion Fugaru, preşedintele Partidului România Mare, a declarat că, după discuţii cu conducerea partidului de la Bucureşti, a primit undă verde pentru a începe o colaborare cu oricare dintre cele două partide, PDL sau PSD, pentru crearea unei majorităţi în Consiliul Judeţean Gorj.

Fugaru anunţa că este posibil să nu voteze pentru majoritatea din Consiliu Judeţean pentru că nu avea indicaţii clare de la Bucureşti. Acesta a declarat că a discutat cu Corneliu Vadim Tudor care a fost de acord ca organizaţia să voteze aşa cum e mai bine pentru viitorul partidului. Fugaru a refuzat să facă vreo nominalizare a partidului pe care îl va susţine precizând că aşteaptă ofertele PDL şi PSD. Chiar şi aşa, este cunoscut faptul că PRM a avut discuţii în acest sens cu PDL. „Am fost la Bucureşti şi am avut o serie de discuţii şi ni s-a dat libertatea de a vota cum dorim noi, cum e mai bine pentru partid, cu oricare dintre cele două partide. Deocamdată nu am hotărât pentru că aştept oferte clare de la formaţiunile politice“, a spus Fugaru.  

PRM are în Consiliu Judeţean doi consilieri, Dumitru Dascălu şi Ion Răducu şi împreună cu PNL şi PDL ar putea crea majoritate.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: