Fugaru: Avem cârtiţe ale PSD în partid

Secretarul adjunct al PDL Gorj Ion Fugaru a declarat ieri că în partidul său se regăsesc printre membri cârtiţe ale PSD. Fugaru a mai spus că situaţia din partid este foarte gravă şi că în şedinţa Biroului Permanent din această săptămână lucrurile vor fi tranşate. Una peste alta, pedeliştii sunt supăraţi că nu prea au un lider, afirmaţie făcută şi de premierul Victor Ponta ieri la Târgu Jiu.

Rep: De ce nu-l reprimiţi pe Marcel Romanescu în partid?

Ion Fugaru: Păi asta ne întrebăm şi noi. Că până la urmă, noi aducem voturile, noi trebuie să avem un cuvânt de spus. Romanescu este născut, crescut şi maturizat în PDL. S-a discutat despre reîntoarcerea în partid a lui Romanescu, Liviu Andrei, Cosmin Popescu. Eu sunt de acord să se întoarcă în partid. Sunt de acord cu revenirea domnului Romanescu, domnului Cosmin Popescu, mai puţin a domnului Andrei care şi-a manifestat pe faţă dorinţa de a trece la alt partid.

Rep: Dar ce se întâmplă în partid? Tot mai muţi nemulţumiţi...

I.F.: Avem unele iscoade şi unele cârtiţe ale PSD, care sunt în interiorul partidului. Nu vreau să fac mai multe declaraţii, ci în interiorul Biroul Permanent Judeţean pentru că lucrurile sunt mult mai grave decât se văd la suprafaţă. Cârtiţa PSD infiltrată în BPJ.

Ia informaţii din partid şi le spune la ceilalţi. Şi-a dorit ca rezultatul domnului Ion Ruşeţ să fie mai slab decât al partidului. Nu i-a prea ieşit.

Rep: Cine sunt aceste iscoade?

I.F.: Nu vreau să spun deocamdată. Dar trebuie discutată şi trebuie luate măsuri urgente.

Rep: S-a tot vorbit despre o analiză a rezultatelor la alegeri, la referendum..

I.F.: Eu nu vreau să declar acum multe pentru că nu-şi au rostul. Dar situaţia, din punctul meu de vedere, este foarte gravă. Am aşteptat să treacă referendumul, să treacă, să treacă. Noi ce face,? Vin parlamentarele. Cum ne pregătim?

Rep: Premierul Victor Ponta s-a exprimat ieri că în Gorj nu există un lider PDL. Practic l-a ignorat pe domnul Ion Ruşeţ. De ce?

I.F.: Nu vreau să comentez.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: