Fugaru, declaraţii politice urmate de percheziţii

Firmele lui Ion Fugaru, politician şi om de afaceri din Târgu Cărbuneşti, au fost vineri percheziţionate. Poliţia nu a comunicat motivul, dar cel mai probabil este vorba de acuzaţii de evaziune fiscală, Fugaru având un hotel şi o brutărie. Înainte de percheziţii, Fugaru era însă preocupat de politică şi comenta la Radio Infinit deciziile luate de noul copreşedinte al PNL Gorj, Tudor Barbu.

Rep.: Cum vedeţi numirea lui Octavian Lupulescu ca secretar general la PNL Gorj, decisă de Tudor Barbu?

Ion Fugaru: O greşeală. Cum poţi să-l pui pe Lupulescu secretar general, dacă acesta nu a putut fi numit prefect, pentru că nu a putut obţine certificat ORNISS. Adică  nu are acces la secrete de stat, din cauza unor probleme din trecut. Cum să-l numeşti tocmai pe el secretar general, nu mai avea PNL oameni oneşti?

Rep.: Credeţi că Tudor Barbu nu este preocupat să pună oameni buni?

I.F.: El este mulţumit să îi plătească Vâlceanu masa, dormitul, transportul la Bucureşti. Nu îl interesează să muncească la partid, a şi spus că vine doar o dată pe lună. Ăsta nu e preşedinte.

Rep.: Tudor Barbu mai vrea un mandat de senator, deci ar trebui să fie interesat de filială.

I.F.: Să fim oameni serioşi, s-au terminat peneliştii din Gorj, cum să candideze iar Tudor Barbu? Ceilalţi sunt pietroi pe murături? Sunt oameni de valoare în PNL care pot candida, e Manta, e Iordache, e Orzan, e Bobaru, sunt atâţia alţii. Atitudinea pe care a avut-o Tudor Barbu la prima conferinţă de presă sunt convins că in viitorul apropiat va provoca nemulţumiri, vor fi răzmeriţe  Nu-i înţeleg pe cei care îi fac pantofii lui Tudor Barbu. Mai spun că au verticalitate în ei, nu au nimic.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: