Fugaru îşi face partid

Un nou partid ar putea fi înfiinţat în judeţul Gorj. Este vorba despre Partidul Comunităţilor Locale. Unul dintre fondatori este Ion Fugaru, care nu exclude o candidatură la alegerile locale din 2020.

Ion Fugaru a explicat că este ofertat de trei partide să candideze la Primăria Târgu-Cărbuneşti. Vrea însă să înfiinţeze propriul partid. „Sunt ofertat şi, împreună cu alte persoane din Gorj, avem făcut statutul pentru un nou partid judeţean. Vrem să facem un alt partid: Partidul Comunităţilor Locale. Sunt mai multe persoane acolo. Eu am semnat ca membru fondator”, a declarat Ion Fugaru, fostul viceprimar din Cărbuneşti.

Politicianul nu a vrut să dea prea multe detalii despre cei implicaţi în acest demers. „Poate să aibă succes un astfel de partid. Dacă vin persoanele pe care le ştiu eu că au semnat ca fondatori, va avea. Sunt persoane importante, cu multe voturi în spate, de notorietate pentru că politica se face cu voturi în spate”, a mai explicat Fugaru, fără să dezvăluie vreun nume implicat în acest proiect. (A.A.)

Vizualizări: 1,060

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: