Fugaru l-a “cutremurat” pe Călinoiu

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a rupt tăcerea şi a făcut declaraţii în legătură cu procesul cu pedelistul Ion Fugaru. Şeful judeţului a precizat că după ce va câştiga cele 600 de milioane are de gând să-i dea nevoiaşilor.

Ce v-a determinat să-l daţi în judecată pe Ion Fugaru?

Este primul proces din viaţa mea şi am realizat acest lucru atunci când n-am găsit o cale de comunicare cu Fugaru, să-i spun că e firesc să acuze, să facă declaraţii politice, dar în limita bunului simţ. Ceea ce înseamnă a veni cu fel de fel de acuze nefondate, te cutremuri efectiv ce poate să scoată un om. Nu aveam altă cale, altfel trebuia să stau cu el numai de ceartă, să strigăm unul la altul ca la uşa cortului. N-o să fac aşa ceva

V-a provocat la un duel în direct, la o emisiune televizată, de ce nu l-aţi acceptat?

Eu cu Fugaru nu am cum să intru într-un duel fiindcă eu, în calitatea mea de preşedinte al Consiliului Judeţean, cu responsabilităţi, nu pot să fac circ. Alt duel cu Fugaru nu am, că nu vine cu un proiect pe care să-l dezbată, mai bun al lui decât al meu.

600 de milioane este totuşi o sumă cam mare. De ce suma aceasta?

600 de milioane, cât a cerut. El aşa a zis, că eu am luat şi eu m-am dus foarte clar în instanţă, unde am făcut o acţiune. Cu ce mă acuză Fugaru, că am luat 60.000 de la vicepreşedintele Consiliului Judeţean de la Hunedoara, Costel Avram, să-l dea afară din PRM.

Ce veţi face cu banii din daunele morale?

Să aşteptăm recursul, da, sigur nu îi voi lua eu, dar îi voi solicita şi îi voi executa pentru a susţine oamenii aflaţi în dificultate sau pe cei din învăţământ, care au rezultate foarte bune la învăţătură, la olimpiade. Îl voi obliga la plată, trebuie să ne învăţăm minte şi noi, să vorbim ce trebuie.  

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: