Fugaru, mieluşel în faţa excluderii: Voi respecta protocolul

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat pentru cotidianul Pandurul că dacă viceprimarul de la Târgu Cărbuneşti nu va respecta protocolul semnat cu PSD îl va da afară din partid. Acesta lucru nu se va întâmpla însă înainte ca la Gorj să vină un vicepreşedinte de la nivel naţional care să vadă ce s-a întâmplat exact.

Corneliu Vadim Tudor a declarat aseară pentru Pandurul că s-a informat despre certurile de la Târgu Cărbuneşti şi că va trimite un vicepreşedinte şi un secretar general care să „ancheteze” situaţia. „Am văzut declaraţiile domnului Fugaru din presă însă nu mă voi lua după ele. Voi face o anchetă, voi trimite la Gorj un vicepreşedinte şi secretar general până la Crăciun care va vedea cum stă situaţia. Până atunci nu voi lua nicio decizie”, a declarat preşedintele PRM.

 Tribunul este hotărât chiar să îl dea afară pe Fugaru dacă nu va respecta protocolul semnat cu PSD la nivel naţional. „Dacă domnul Fugaru nu va respecta protocolul încheiat îl voi da afară imediat. Dar repet nu voi lua nicio decizie până când nu voi trimite la Gorj pe cineva care să ancheteze situaţia”, a mai spus Vadim Tudor.

De partea cealaltă viceprimarul Ion Fugaru comentează aceste declaraţii ca atare. Spune că va respecta protocolul, dacă acestea sunt ordinele venite de la centru. “ Voi respecta protocolul semnat cu PSD şi la Gorj, aşa cum s-a stabilit la nivel naţional“, a declarat Ion Fugaru.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: