Gabi Matei: „A fost dorinţa mea să mai joc la Pandurii până în vară!”

Jucătorul pandurilor a precizat după semnarea contractului pe care nici măcar nu l-a citit înainte că a ales să mai joace în retur la Pandurii pentru că i-a promis antrenorului şi pentru că dorea să ajute echipa să se salveze de la retrogradare.

Reporter: Ai ajuns la un acord cu Steaua dar vei juca totuşi la Pandurii?

Gabi Matei: Da, am semnat un contract pentru cinci ani cu Steaua, dar rămân încă la Târgu Jiu. Nu au fost negocieri de durată pentru că nu contează pentru mine banii deoarece îmi doream foarte mult să ajung acolo şi să joc în culorile Stelei. Nici măcar nu am citit contractul pe care l-am semnat imediat.  

Rep.: E un pas mare înainte pentru tine să ajungi la 21 de ani la o echipă de top?

G.M.: E un pas important pentru mine şi pentru cariera mea. E poate cea mai importantă zi din cariera mea, cel puţin până acum, sunt foarte fericit pentru că am reuşit să ajung la o echipă la care îmi doream să joc de mai mult timp. Dintre echipele din România pe Steaua o consider cea mai bună echipă din ţară.

Rep.: A fost dorinţa ta să joci la Pandurii până în vară sau doar a antrenorului Grigoraş?

G.M.: A fost în primul rând dorinţa mea să mai joc aici până în vară, nu m-am simţit pregătit încă să joc la Steaua. În momentul de faţă îmi doresc să pun umărul la salvarea de la retrogradare a echipei noastre pentru că aşa consider eu că am o datorie morală faţă de Pandurii.

Rep.: Dar i-ai promis şi antrenorului că vei rămâne?

G.M: Da, normal că am avut şi cu dânsul o serie de discuţii şi mi-a explicat că nu ar fi bine să plec de acum şi aşa am convenit. Eu ţin foarte mult la părerea dânsului şi îl respect şi mă bucur că îmi dă mereu sfaturi care sunt ca şi cele părinteşti şi ţin cont de ele.

Rep.: Ce-ţi mai poţi dori acum pentru acest retur-

G.M: Îmi doresc în primul rând să fiu sănătos şi pot să promit că voi încerca să mă descurc cât mai bine. De jucat nu ştiu cum voi juca pentru că un fotbalist poate avea şi perioade bune şi mai puţin bune. De aceea nu pot promite că voi face lucruri spectaculoase ar vreau să ajut echipa să se salveze de la retrogradare.

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: