Gândire de parlamentar: Coclaurile Gorjului nu se compară cu Senatul României

Schimb de replici între senatorul Ion Ruşeţ şi liderul liberalilor, candidat pe acelaşi colegiu de Senat din partea USL. Ruşeţ reuşeşte să facă două lucruri deodată: să-l atace pe Dian Popescu şi să-l.... complimenteze pe Ion Călinoiu. Senatorul admite că a fost iepurele lui Călinoiu, expresie pe care el însuşi a lansat-o, dar îi spune lui Popescu faptul că între Senat şi şmenurile de pe coclauri e o diferenţă.

Discuţia dintre cei doi a început după ce Dian Popescu a furat startul campaniei electorale şi a împânzit colegiul cu fotografia sa şi numărul de telefon la care alegătorii îşi pot spune problemele din comunitate. Mai mult, Dian Popescu a spus că PP-DD şi PD-L au înţelegeri la aceste alegeri parlamentare.

Ruşeţ nu se teme de Dian Popescu: Nu este Călinoiu!

Liderul PNL Gorj, contracandidatul lui Ion Ruşeţ, a declarat la un moment dat că va închide acest colegiu. „Este un visător”, a replicat Ion Ruşeţ la Radio Infinit. Mai mult, Ruşeţ a continuat şi a făcut o declaraţie surprinzătoare, lăudându-l pe Ion Călinoiu. “Cred că domnul Popescu este un visător când spune că va închide colegiul. Vreau să spun un singur lucru, el nu este Ion Călinoiu, care într-adevăr a avut un rezultat de excepţie la alegerile locale. Spre deosebire de mine, de dl Petrescu şi de alţi contracandidaţi care vor fi, noi nu avem o afacere cu primăriile din colegiu. Sigur se bazează pe afacerile pe care firma sa le-a avut cu primăriile din colegiu şi consideră că dacă şmenurile acestea au mers, acelaşi lucru se întâmplă şi la alegeri. Îi spun un singur lucru, este mare diferenţă între Senatul României şi afacerile de pe coclaurile din Gorj”, a declarat preşedintele PDL Gorj.

Şi dacă nu se înţelesese cât de grea a fost lupta cu Ion Călinoiu, Ruşeţ a continuat. „În iunie, dl Călinoiu a reuşit să treacă peste 50 la sută, dar era dl Călinoiu, domnul Dian Popescu nu va reuşi. În opinia mea cred că sunt aleşi locali ai USL care îşi dau seama de diferenţele dintre noi. Senatul 1 nu se va închide, toate colegiile sunt grele. Să vă mai spun un lucru. Inclusiv colegiul 6 al lui Victor Ponta este unul greu”, a încheiat Ruşeţ.

RĂSPUNS

Dian Popescu a declarat că nu-l interesează declaraţiile lui Ion Ruşeţ. „Eu am spus că domnul Petrescu este iepurele PD-L. Se vede că la nivel naţional există o înţelegere între PD-L şi PP-DD. Domnul Ruşeţ a spus că vrea campanie pe proiecte, dar, dacă mă atacă o să-i răspund”, a mai spus candidatul USL.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: