Gârjoabă: Ciurel şi Răuţ mi-au decimat familia

Fostul director din energie, Corneliu Gârjoabă, anunţă că toţi membrii familiei sale care prestează activitate pentru CE Oltenia vor acţiona compania în judecată după ce au fost mutaţi abuziv pe posturi de muncitori necalificaţi. Soţia acestuia, Elena Gârjoabă, economist în cadrul UMC Jilţ Sud, a fost transferată recent pe un post de electrician la Tehomir. Şi nu este singura care îşi va pierde serviciul. Se anunţă noi concedieri în CE Oltenia, asta pentru că personalul TESA care nu acceptă posturile oferite de administraţie va fi concediat.

Soţia sindicalistului Corneliu Gârjoabă face parte din personalul TESA din cadrul CE Oltenia afectat de reorganizare. Elena Gârjoabă a primit recent o informare din partea administraţiei prin care i s-a fost comunicat că i-a fost desfiinţat postul pe care îl ocupa în cadrul Biroului Financiar-Contabilitate din cadrul UMC Jilţ Sud, fiindu-i oferit în schimb postul de electrician de suprafaţă la Tehomir. Elena Gârjoabă prestează activitate în cadrul companiei din anul 1988. Are câteva zile la dispoziţie pentru a semna actul adiţional, în caz contrar va primi preavizul. Gârjoabă spune că mai-marii complexului vor să trimită acasă toţi membrii familiei sale, oferindu-le posturi pe care nu au cum să le accepte. Sindicalistul spune că va acţiona în judecată CE Oltenia considerând că este vorba de un abuz.. „Bătaia asta de joc nu se poate accepta. Vom acţiona în instanţă şi instanţa îşi va spune cuvântul. Noi am avut numai probleme cu Răuţ şi cu Ciurel, în special cu Răuţ am avut probleme deosebite. Numai de la el a pornit toată porcăria asta. Mi-au decimat familia”, a spus Corneliu Gârjoabă.

Gârjoabă: Probabil mă vor concedia şi pe mine

Sindicalistul spune că şi fiul său, dar şi soţia acestuia riscă să-şi piardă locurile de muncă. Cei doi ar fi fost puşi pe lista „personalului în curs de plasare”. Nu exclude nici varianta ca el să fie dat afară din companie, din nou. „Şi băiatul şi nora sunt pe listă, urmează să fie concediaţi probabil. Chiar dacă am dat pământ. Băiatul care lucrează a luat concursul. O să-i dau în judecată pentru înşelăciune cu nora, că am dat pământ, să îmi dea terenul înapoi pe care l-am dat. Ei i-au oferit postul de manipulant în depozit şi lucra ca operator la Mentenanţă, la Rovinari. Băiatul e economist la UMC Tismana, tot pe la Rovinari. I s-a oferit postul de primitor-distribuitor, clasa 12. Este inacceptabil. Eu sunt tot personal în curs de plasare, deşi am decizie pe inginer la Tehomir, decizie contestată, am procese cu ei, şi tot aşa. probabil mă vor concedia şi pe mine”, a mai spus Corneliu Gârjoabă.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: