Gârjoabă: Numirea lui Răuţ la CE Turceni ar schimba protocolul UNPR-PDL

Corneliu Gârjoabă, director în cadrul CE Turceni, a comentat informaţia potrivit căreia Ion Răuţ, sprijinit de Dan Ilie Morega, ar fi putea fi numit şef la companie. Gârjoabă a argumentat de ce acest lucru este puţin probabil.

O eventuală numire a lui Ion Răuţ, fost director de resurse umane la CE Turceni, nu-i este pe plac lui Corneliu Gârjoabă. Interesant este că Gârjoabă a fost numit pe postul ocupat cândva de Răuţ. Tot mai multe voci spun că Răuţ ar putea fi numit şef la CE Turceni, din partea UNPR. Pe de altă parte, Răuţ îşi ia libertatea să aibă pretenţii dat fiind că în sondajul PSD, independent fiind, a obţinut 4 procente, în timp de UNPR are doar unul. Cu toate acestea, Răuţ a sugerat într-o conferinţă de presă că dacă i-ar cere Morega să meargă la UNPR ar merge, dat fiind că are nişte „obligaţii“ faţă de acesta.

Gârjoabă spune că este puţin probabilă numirea lui Răuţ la CE Turceni. Acesta crede că ar trebui schimbat inclusiv protocolul semnat între UNPR şi PDL. Protocolul nu arată negocierea unor funcţii din minerit sau energie, lucru pe care Morega l-a cerut recent.

Mai mult, Gârjoabă a explicat faptul că Ion Răuţ are în acest moment patru procese cu compania. „Se ştie că nu a obţinut revenirea pe funcţie. A încercat să ia două miliarde şi jumătate, pe perioada cât a fost schimbat. Nu a reuşit nici asta. Avem mai multe procese cu dânsul. A tot găsit nişte chichiţe. Cum dumnealui nu are serviciu are timp să caute“, a spus Gârjoabă.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: