Gârjoabă vrea să stea departe de presă în 2012

Corneliu Gârjoabă încheie anul 2011, mulţumit de realizările sale atât profesionale cât şi familiale. Pentru anul viitor îşi doreşte să nu mai facă deliciul presei, după ce în urmă cu câteva luni s-a aflat în atenţia mass-media din cauza declaraţiilor sale privind angajarea rudelor la companiile energetice. Vicepreşedintele PD-L Gorj va sărbători trecerea în noul an alături de familie.

      

Anul 2011 a fost un an bun pentru Corneliu Gârjoabă, vicepreşedinte PD-L Gorj şi director de Resurse Umane în cadrul Complexului Energetic Turceni, deşi în urmă cu câteva luni s-a aflat pe prima pagină a ziarelor locale din cauza declaraţiilor privind angajările membrilor familiei sale la companiile energetice. Gârjoabă este conştient de faptul că a făcut deliciul presei şi spune că anul viitor va evita acest lucru. “Anul 2011 a fost un an bun pentru mine întrucât mi-am realizat toate obiectivele propuse. Sper ca şi 2012 să fie la fel de bun. Cu toate acestea voi evita să mai fac deliciul mass-mediei pentru că în anul 2011 am fost cam mult în atenţia presei”, a declarat Corneliu Gârjoabă.

Sărbători în familie

Corneliu Gârjoabă şi-a petrecut Crăciunul în mijlocul familiei. Acesta a primit şi a oferit cadouri celor dragi. Micile atenţii l-au copleşit făcându-l să-şi dea seama că sărbătorile au farmec cu adevărat atunci când le petrece împreună cu familia. “Crăciunul l-am petrecut la cabana fiului meu de la Gureni împreună cu întreaga familie. Noi suntem şapte membri şi este nespus de frumos când ne întâlnim cu toţii. Am primit cadouri de la cei dragi, iar micile atenţii ale copiilor mei m-au bucurat foarte mult. La rândul meu, am oferit daruri atât soţiei cât şi celorlalţi membri ai familiei. Cel mai mult m-am dedicat nepoatei mele întrucât îl aştepta cu nerăbdare pe Moş Crăciun”, a declarat Corneliu Gârjoabă. Acesta a mai precizat că şi la cumpăna dintre ani va fi tot alături de familie, Revelionul petrecându-l în aceeaşi locaţie.  

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: