Gasita moarta pe marginea drumului

Poliţiştii desfăşoară activităţi de cercetare şi investigaţii pentru clarificarea împrejurărilor în care a fost accidentată o femeie de 65 ani, găsită decedată pe marginea DJ 661, în localitatea Floreşti din comuna Ţânţăreni.

  În data de 19.10.2011, orele 20:25, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Gorj au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, de către un participant la trafic, despre faptul că a găsit o persoană decedată pe DJ 661, în localitatea Floreşti, posibil, victimă a unui accident de circulaţie.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare formată din poliţişti ai Serviciului Rutier şi specialişti criminalişti. De asemenea, având în vedere că din cele relatate de apelant a rezultat că şoferul, neidentificat până în prezent, a părăsit locul evenimentului, poliţiştii au instituit filtre pe arterele de circulaţie.

Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului. Victima, identificată ca fiind S.B., de 65 ani, din comuna Ţânţăreni, sat Floreşti, judeţul Gorj, era căzută pe partea carosabilă şi prezenta mai multe traumatisme.

Poliţiştii continuă investigaţiile pentru identificarea conducătorului auto şi pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, în cauză fiind constituit un dosar penal sub aspectul infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: