Geoană ştia acum zece ani că Iliescu îi va distruge viitorul

Fostul vicepreşedinte al PSD Gorj, Eugen Vâlceanu, crede că social-democraţii contestă degeaba alegerile. Înscris în PDL în urmă cu câteva luni, acesta consideră că foştii săi colegi ar trebui să se resemneze cu pierderea alegerilor, chiar dacă au sărbătorit cu râuri de şampanie victoria din sondajele de opinie.

Fostul subprefect social-democrat de la începutul acestui deceniu susţine că cei care contestă alegerile devin şi mai penibili, aşa cum a spus şi Traian Băsescu Fostul subprefect afirmă că l-a întâlnit personal pe Geoană cu un deceniu în urmă şi de atunci şi-a dat seama că fostul ambasador nu are personalitatea unui lider care să poată conduce o ţară.

"Eram în America o delegaţie de mai mulţi gorjeni şi pe el tocmai îl numise Iliescu ca ambasador. Era în preajma alegerilor din 1996 şi el ne spunea nouă că dacă rămâne Iliescu preşedinte România şi-a pierdut orice viitor. El era acolo pentru propagandă electorală? Pot mai mulţi directori din Gorj să vă confirme episodul acesta. Asta e coloana lui verticală pentru că ştiţi apoi a urmat episodul cu Emil Constantinescu. Nu putea Geoană să fie preşedinte acum, asta cred că e clar pentru oricine, mai ales după ce ne-a făcut de râs prin felul în care şi-a sărbătorit victoria pe care nu a obţinut-o. Ţopăielile lui sunt o pată asupra imaginii României, pentru că toată lumea l-a putut vedea, iar acum cu contestaţia asta nu face decât să producă scandal, deşi toată campania electorală a spus că vrea linişte", spune Eugen Vâlceanu.

Eugen Vâlceanu găseşte neinspirată şi desemnarea senatorului Dan Şova de a depune contestaţia la Curtea Constituţională. El afirmă că Victor Ponta mai trebuia să fie cu Şova pentru ca imaginea celor care au avut contracte la complexele energetice de la Turceni şi Rovinari să fie aceeaşi cu cea ştiută de gorjeni. 

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: