Gheorghe Neaţă, renegat de PD-L

Conducerea Partidului Democrat Liberal îl acuză pe directorul Spitalului Judeţean de lipsă de comunicare. Spune însă că nu poate să ia nicio măsură deoarece Neaţă nu mai este membru PD-L din momentul în care a devenit director şi că acum pentru această lipsă de comunicare trebuie tras la răspundere PSD. Problema este că nici PSD nu îl recunoaşte pe Neaţă de membru.

Gheorghe Neaţă a ajuns în atenţia presei printr-un paradox: tocmai pentru că nu colaborează cu jurnaliştii. Niciun partid nu îl acceptă însă ca membru pentru a-l trage la răspundere. Astfel că PD-L, prin vocea lui Nicolae Daviţoiu, spune că Neaţă nu mai face parte din PD-L şi în aceste condiţii nu poate partidul să îl tragă la răspundere. „Într-adevăr domnul Neaţă nu prea a ieşit în presă şi ar trebui să facă acest lucru. Vă informez însă că nu mai este la noi în partid, este la PSD, aşa că toată răspunderea este la PSD şi la Consiliul Judeţean. Noi răspundem de DSP”, a declarat Nicolae Daviţoiu, vicepreşedinte PD-L Gorj.

Nici pesediştii nu îl recunosc pe Neaţă. „Domnul Neaţă nu este garantat la noi în partid, nu are nicio adeziune, iar în privinţa Direcţiei de Sănătate Publică, directorul Boeriu are adeziune la PSD şi nu ştim că are intenţia să plece. Dacă a semnat vreo adeziune la PD-L, automat nu va mai face parte din PSD”, Ciprian Florescu, vicepreşedinte PSD Gorj.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: