Gheorghescu: O să-l bat pe Hanu la el acasă

Directorul Carierei Roșiuța, Florentin Gheorghescu, speră să fie candidatul PDL la primăria Motru. Acesta a declarat la Radio Infinit că este pregătit să intre în cursa electorală. Gheorghescu așteaptă rezultatele sondajului făcut de Partidul Democrat-Liberal. Șase democrat-liberali au fost sondați pentru a se vedea care este mai bine cotat să-l înfrunte pe actualul primar: Florentin Gheorghescu, Ion Sanda, Iustin Simionescu, Mihai Vintilescu şi Nelu Roşca. <-xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Este gata sondajul de la Motru-

Sondajul am înțeles că a fost făcut, acum urmează interpretarea datelor și centralizarea acestora. În situația în care se hotărăște că sunt cel mai bine plasat dintre toți candidații, vă spun sincer că îmi doresc să fiu candidat și bineînțeles că niciodată nu m-am băgat în lucruri în care nu am crezut și care nu mi le-am dorit. Acum și dacă și ei să convingă că eu sunt omul care trebuie, de care dumnealor au nevoie, înseamnă că... Într-adevăr va fi o campanie dură, 2011 a fost un an destul de greu și o să fie și un an 2012. Opoziția se bazează pe acest lucru, ei o să vină cu argumentele lor, la fel și actualul primar, care este tot din opoziție.

Sunteți pregătit de o asemenea bătălie?

Da, sunt. Atâta timp cât am lucrat în mediul acesta în care nu prea trebuie să îți fie frică de nimic și să ai și un dram de risc, dar riscul să fie calculat, nu văd de ce să îmi fie teamă.

Ați spus că Hanu poate fi bătut. Vă mențineți această declarație?

Da. Cred că primarul Hanu cu actuala conducere pot fi bătuți la ei acasă, să mă exprim așa, pentru că sunt pe funcție încă toți.

Cum este situaţia la Roşiuţa? Cum a început anul 2011 pentru Cariera Roșiuța?

Anul 2011 a început destul de nesatisfăcător, am avut un preliminar de producție de 2.700.000 de tone, era posibil să nu putem să ne facem planul din motive care nu țineau de noi. Eram programați să avem 40 de zile de întrerupere de activitate, asta datorită faptului că cei de la Termocentrală nu solicitau cărbune. Pe măsură ce timpul a trecut, a venit și solicitarea de la Termocentrală, ne-au ajutat puțin și condițiile meteo și hidro de afară, dar am încheiat destul de bine, de la 2.700.000 am reușit să facem un program de producție de 3.100.000 tone.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: