Pandurii rămâne fără victorie şi fără gol în Liga 2

Gorjenii de la Pandurii Târgu Jiu au rămas fără nici un punct în clasament şi după etapa a doua din acest sezon. ASU Politehnica Timişoara s-a impus cu 3-0 în meciul de pe sinteticul de la Târgu Jiu şi a administrat pandurilor prima înfrângere de pe teren propriu.

Chiar dacă au întâlnit în primul meci acasă din acest sezon acelaşi adversar cu care jucaseră la Târgu Jiu ultimul meci din sezonul trecut, cei de la Pandurii nu au reuşit însă şi acelaşi rezultat sau cel puţin unul favorabil. Pandurii a pierdut meciul cu ASU Politehnica la scor de neprezentare, pe o vreme caniculară şi pe un teren încins la peste 40 de grade.

Scorul partidei a fost 3-0, tinerii elevi lui Adrian Bogoi întrecându-se în greşeli care le-au oferit adversarilor şansa de a marca uşor cele trei goluri. Pentru ASU scorul a fost deschis de Mircea Axente, în minutul 14, aflat la primul său gol într-un meci oficial pentru Politehnica, acesta fiind lansat Ignea, a pătruns în careu şi a trimis balonul, din 9 metri, plasat, pe lângă portarul Iulian Dinu. La golul de 2-0, din minutul 58, Axente a pasat decisiv pentru Alin  Manea care a înscris cu un şut din 8 metri. Introdus pe teren doar de un minut, Adrian Ungureanu a stabilit rezultatul final cu un şut din unghi pe sub portarul Iulian Dinu.

Ambele echipe au pierdut meciurile din prima etapă şi sperau la o victorie în această partidă, dar echipa care s-a impus a fost cea mai experimentată. Pandurii începea acest meci fără cinci jucători de bază, ce puteau fi titulari, Adrian Bogoi fiind nevoit să improvizeze foarte mult trimiţând pe teren chiar şi debutanţi în tricoul pandurilor.

ASU Politehnica acuza şi ea probleme de lot, accidentări, dar şi jucători noi nelegitimaţi încă, dar acestea nu s-au dovedit atât de grave precum sunt cele de la Pandurii. Având o mai mare omogenitate a lotului dar şi jucători cu experienţă, Politehnica s-a impus destul de lejer, graţie şi lipsei de experienţă a tinerilor panduri.

Pandurii Târgu Jiu – ASU Politehnica Timişoara 0-3 (0-1)

Au marcat: Axente (14), Manea (58), Ungureanu (80)

Politehnica: Murariu – Jurj, Coadă, Scutaru (c), Cherecheș  – Dros, Ignea – Manea (Vidrăsan), Trip (Ad. Lazăr), Lupu (Ungureanu) – Axente. Rezerve: M. Contra – Bâte, Schieb, Pițigoi. Antrenor: Cosmin Petruescu.

Pandurii: I. Dinu – Chiș, D. Ciobanu (c), Oiţă, Bratu, Vasilescu, Lică, Dinu-Ivănescu, Nichifor, P. Popescu, Rasoveanu. Au mai jucat: Tănăsoiu, R. Filip, Unguru. Antrenor: Adrian Bogoi

Vizualizări: 356

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: