Gilortul a suferit primul eşec din retur

Liderul Ligii a IV-a Gorj a oferit sâmbătă surpriza etapei la care nici cei mai pesimişti dintre suporterii lor nu se mai aşteptau. Cei de la Cărbuneşti, lideri de multe etape la judeţ, au cedat în faţa unei formaţii din subsolul clasamentului, Minerul II Mătăsari.

Meciul dintre Minerul II Mătăsari şi Gilortul Târgu Cărbunești nu se anunţa a fi unul care să ridice mari probleme liderului, dar cum „buturuga mică, răstoarnă carul mare”, iată că etapa a 27-a a adus primul eşec pentru echipa din Cărbuneşti. Minerul Mătăsari s-a impus la limită, scor 1-0, iar Gilortul a pierdut fotoliul de lider cu trei etape înainte de finalul sezonului.

O echipă neînvinsă în acest retur, care se aşezase confortabil în fruntea clasamentului Ligii a IV-a, pierde astfel în faţa uneia dintre ultimele clasate. Aceasta este pe scurt povestea celor de la Gilortul care au fost învinşi sâmbătă de Minerul II Mătăsari, scor 1-0, pe terenul din Mătăsari. Rezultatul este unul neaşteptat, şi chiar o surpriză a etapei, pentru că Gilortul nu a pierdut nici un meci în acest an. Şi cum la colţ aştepta de mai mult timp un fost lider al campionatului, Ştiinţa Turceni, aceasta revine pe locul I graţie victoriei din derbiul de sâmbătă cu Petrolul Bustuchin, scor 2-1. Aflată pe locul doi înaintea meciului foarte important cu a treia clasată, Petrolul Bustuchin, echipa din Turceni are deja mari şanse de a rămâne pe această poziţie până la final de sezon.  

Cele două partide disputate în  deschiderea etapei a 27-a, sâmbătă 18 mai, se pare că au limpezit lupta pentru titlul de campioană şi pentru promovare în Liga a III-a. Însă campionatul nu este încheiat, mai sunt trei etape şi orice este posibil după cum a demonstrat echipa din Mătăsari, formaţie care avea doar trei victorii în acest sezon, şi numai 12 puncte în clasament.

Vizualizări: 1,165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: