Pandurii va juca luni meciul cu Universitatea Cluj

Pandurii Târgu Jiu se va deplasa în etapa a şasea la Cluj, pentru meciul cu Universitatea care a fost programat pentru luni, 5 octombrie. În aceeaşi etapă a şasea, ACS Viitorul Târgu Jiu va juca pe teren propriu cu petrolul Ploieşti.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat programul etapei a 6-a din liga secundă, aceasta fiind prima etapă în care Petrolul Ploieşti este netelevizată de la revenirea în Liga 2. Pentru prima dată în acest sezon de Liga 2, un meci a fost programat în ziua de vineri. Este vorba de Rapid – Concordia Chiajna care se joacă la Buftea, de la ora 18:00.

Etapa a 6-a continuă apoi cu șase partide programate pentru ziua de sâmbătă, de la ora 11:00, în timp ce CSM Slatina va sta, fiindcă nu are adversar. Duminică nu se dispută niciun meci, luni se joacă ”U” Cluj – Pandurii, de la ora 18:00, meci televizat iar etapa se încheie marți seară, de la ora 19:30, cu jocul dintre CS Mioveni și Turris Oltul.

Meciurile care vor fi televizate în această etapă sunt cele în care gazdă sunt Rapid, Recea, ”U” Cluj și CS Mioveni. Pentru a doua etapă consecutiv, echipa maramureșeană va fi transmisă în direct, mai ales datorită adversarelor cu pretenţii de promovare. Prima dată a învins Rapidul, iar acum o întâlnește pe teren propriu pe FCU Craiova.

Meciul celor de la Petrolul, de la Târgu Jiu, nu va fi televizat pentru prima dată de când echipa ploieșteană a revenit la nivelul Ligii 2. ”Găzarii” n-au lipsit niciodată din grila TV, însă cu această deplasare la Târgu Jiu, pentru partida cu Viitorul Târgu Jiu, au fost săriți din schemă după cum a informat Liga2.ro, singurul site național care transmite meciurile din ligile inferioare.

Program etapa 6 Liga 2:

vineri, 2 octombrie 2020, ora 18:00

Rapid – Concordia Chiajna – DigiSport 1, LookSport, TelekomSport 1

sâmbătă, 3 octombrie 2020, ora 11:00

Farul Constanţa – Metaloglobus Bucureşti

CSM Reșița – Unirea Slobozia

Ripensia Timișoara – SCM Gloria Buzău

FK Csikszereda – ASU Politehnica Timișoara

Dunărea Călăraşi – Aerostar Bacău

ACS Viitorul Târgu Jiu – Petrolul Ploieşti

CSM Slatina stă.

sâmbătă, 3 octombrie 2020, ora 13:00

Fotbal Comuna Recea – U Craiova 1948 SA – DigiSport 1, LookSport, TelekomSport 1

luni, 5 octombrie 2020, ora 18:00

Universitatea Cluj – Pandurii Târgu Jiu – DigiSport 1, LookSport, TelekomSport 1

marți, 6 octombrie 2020, ora 19:30

CS Mioveni – Turris Oltul Turnu Măgurele – DigiSport 1, LookSport, TelekomSport 1

Vizualizări: 677

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: