Gilortul Cărbuneşti caută antrenor principal

Conducerea clubului Gilortul Târgu Cărbuneşti a anunţat că îşi calculează pașii pentru sezonul următor. Echipa nu mai are în acest moment antrenor, după despărţirea amiabilă de Mario Găman, dar responsabilii clubului spun că succesorul va fi desemnat în cursul acestei săptămâni.

Conducerea administrativă a clubului Gilortul Cărbuneşti, club care reprezintă Gorjul în Liga 3 şi în următorul sezon, este preocupată de viitorul echipei şi se află în căutarea unui nou antrenor principal.

Staff-ul tehnic format din Mario Găman şi Bobi Staicu a primit dezlegarea de a merge la ACSO Filiaşi, banca tehnică fiind acum liberă, dar urmând să fie anunţat un antrenor până la finalul săptămânii. „După despărțirea de Mario Găman și Bobi Staicu, staff-ul administrativ este în căutarea unui antrenor. Până la sfârșitul acestei săptămâni conducerea Gilortului va desemna succesorul celor doi. Acesta trebuie să contureze lotul pentru sezonul 2020-2021, iar la jumătatea lunii iulie să înceapă pregătirea echipei”, au anunţat responsabilii clubului pe pagina oficială.

Reunirea este  programată la jumătatea lunii viitoare şi, dacă nu vor surveni modificări, campionatul Ligii 3 va începe pe 29 august.

Până la acea dată Gilortul ar urma să debuteze într-un meci oficial, în Cupa României, pe 11 sau 12 august, cel mai probabil în compania câștigătoarei județene a cupei. Clubul gorjean se află acum în procedura de certificare pentru a evolua în Liga 3 şi în viitorul sezon după ce, săptămâna trecută, Gilortul a depus la sediul FRF dosarul de certificare pentru participare în noul sezon.

Fiind un club bine organizat, dovadă şi eforturile făcute pentru modernizarea bazei sportive, nu se aşteaptă să apară probleme în procedura de certificare.

Vizualizări: 638

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: